CARSNEWS
NEW MODELS

BMW R Nine T: Δεν είναι μοτοσικλέτα, είναι γλυπτό!

Οι μοτοσικλέτες δεν είναι το δυνατό μας σημείο -γι’ αυτές άλλωστε μπορείτε  να ενημερώνεστε  στο Moto And Biker– ωστόσο πώς να μην υποκληθούμε σε ένα δημιούργημα που ξεπερνά την όποια προτίμηση μπορεί να έχει κανείς στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε μοτοσικλέτα αλλά για ένα… γλυπτό, το οποίο δημιούργησε ένα ρωσικό κέντρο σχεδιασμού αξιοποιώντας ως βάση την BMW R Nine T.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, βέβαια, ελάχιστα σημεία παραπέμπουν στη μοτοσικλέτα της βαυαρικής φίρμας, μια και το δίτροχο δημιούργημα της Zillers Garage φέρει ένα εντυπωσιακό body kit που κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τα μηχανικά μέρη.

Εξαίρεση αποτελούν οι ψήκτρες του δικύλινδρου κινητήρα χωρητικότητας 1.100 κ.εκ. και απόδοσης 110 ίππων, το έμβλημα της BMW, τα φωτιστικά σώματα και οι νέες εξατμίσεις. Ακόμα και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων έχουν ενσωματωθεί στο κάλυμμα που σκεπάζει τη δεξαμενή καυσίμου εξασφαλίζοντας απόλυτη ελευθερία στους σχεδιαστές.

Παρά τον φουτουριστικό σχεδιασμό της, η BMW R Nine T της Zillers Garage είναι πλήρως λειτουργική. Μάλιστα, η πρώτη εμφάνισή της μπροστά στο κοινό είχε προγραμματιστεί για την Διεθνή Έκθεση Μοτοσικλέτας «Motovensa» που φιλοξενεί κάθε χρόνο η Μόσχα, η οποία ωστόσο ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα η δημιουργοί του δίτροχου γλυπτού να αρκεστούν στη διαδικτυακή πρεμιέρα του εντυπωσιακού δίτροχου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

O κορωνοϊός θα οδηγήσει σε τρομερή ύφεση την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Τέλος οι κινητήρες diesel από το Nissan Qashqai

cars

Ανακοινώνει Sainz η Ferrari

cars

Αυτό είναι το εντυπωσιακό μέλλον του επιβλητικού Range Rover (Video)

cars

Αποκλειστικό: Δοκιμάζουμε το συλλεκτικό Abarth 695 70o Anniversario 180PS (Video)

cars

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το VW Nivus;

cars

H Lotus θυμάται την πρώτη νίκη του Senna στη Formula 1

cars

Πρώτη Δοκιμή στην Ελλάδα για το νέο Volkswagen Golf

cars

Οι αστρονομικές απαιτήσεις του Hamilton για ένα νέο συμβόλαιο

cars