CARSNEWS
AUTONEWS

Cupra Dark Rebel: Από τον ψηφιακό κόσμο στον… φυσικό

Το Cupra Dark Rebel είναι ένα όχημα που ξεπερνάει τα όρια του σχεδιασμού, της απόδοσης ακόμα και των ερωτημάτων για τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα θα σχεδιαστούν στο μέλλον για τις νέες γενιές. Το εντυπωσιακό πρωτότυπο της premium ισπανικής μάρκας κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον φυσικό κόσμο αφού η δυνατότητα να επηρεαστεί η φυσική του εκδοχή μέσω του Hyper Configurator πλησιάζει στο τέλος. Στην εκδήλωση Exponential Impulse που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως.

Περισσότερες από 270.000 Cupra διαμορφώσεις από τη Cupra Tribe συμπεριλαμβανομένων πρεσβευτών της μάρκας όπως τους Alexia Putellas, Marcter Stegen, Ansu Fatiand Daniel Brühl χρησιμοποίησαν το virtual αυτό εργαλείο για να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά του Dark Rebel, του πρώτου σπορ πρωτότυπου αυτοκινήτου της μάρκαςπου δημιουργήθηκε με τις απεριόριστες δυνατότητες του Metahype, του ψηφιακού κόσμου της μάρκας στο Metaverse. Τα χιλιάδες κομμάτια από τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις διαμορφώσεις θα επηρεάσουν τον τελικό σχεδιασμό του Dark Rebel.

Χρήστες από όλο τον κόσμο με τη δημιουργικότητά τους, επηρεάζουν τον τελικό σχεδιασμό του πρωτότυπου. Οι δύο χώρες με τις περισσότερες διαμορφώσεις είναι η Ισπανία και η Γερμανία, με το Μεξικό και την Τουρκία να βρίσκονται μέσα στη δεκάδα.

Στο Hyper Configurator, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών περιβαλλόντων –Exponential square, Exponential cube & Exponential infinite-, όπου μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή Dark Rebel. Η CupraTribe επέλεξε να κάνει τη διαμόρφωση στο Exponential square, εμπνευσμένη από φυσικά στοιχεία όπως είναι τα ορυκτά και οι λίθοι, που ταιριάζουν με τα γήινα χρώματα και τις ακατέργαστες υφές της μάρκας.

Οι χρήστες με το Hyper Configurator έγιναν πιο διαδραστικοί, με το 74% αυτών να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο – ξεκάθαρη ένδειξη ότι το Dark Rebel θα είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο από τη νέα γενιά και προορισμένο για εκείνη.

Το Hyper Configurator παραμένει ανοιχτό για τη Cupra Tribe, για να μπορέσει να δημιουργήσει το δικό της εξατομικευμένο Dark Rebel.

TAGS

Related Articles

Η Brabus μετατρέπει την G-Class σε ένα pick-up 800 ίππων!

cars

Πρεμιέρα για την έκδοση παραγωγής του καυτού Peugeot 508 PSE.

cars

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC): Αφετηρία το Qatar με αγώνα 1.812 χιλιομέτρων

cars

Φωκάς Ευαγγελινός: «Το “Ζάρι” είναι σαν ένα μωσαϊκό πραγμάτων» – Τι θα δούμε στην σκηνή της Eurovision

Bury

Motorsport Calendars 2023 –  Ένα ωραίο και διαφορετικό δώρο

cars

Η νέα Mercedes-Benz CLE Coupé στην Ελλάδα

cars

Jaguar F-Type facelift. Εκτενέστατο και ουσιώδες!

cars

Ο Markus Duesmann στην ηγεσία της Audi.

cars

SYM Joymax 300. Τα έχει όλα

cars