CARSNEWS
NEW MODELS

DS Aero Sport Lounge: Ηλεκτροκίνητοι πειραματισμοί 680 ίππων

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης και όπως μπορούμε να δούμε έχει τον τρόπο του για να κλέψει την παράσταση. Από μπροστά ξεχωρίζει η εμφατική του μάσκα με τους λεπτούς προβολείς και τα LED σε στιλ μπούμερανγκ στα άκρα, ενώ το πίσω μέρος χαμηλώνει και αποκτά ένα κουπέ αεροδυναμικό σχήμα. Ξεχωρίζουν οι τεράστιοι τροχοί 23 ιντσών, η απουσία χειρολαβών στις πόρτες και οι κάμερες στην θέση των εξωτερικών καθρεπτών.

Το μήκος του Aero Sport Lounge φτάνει τα πέντε μέτρα ώστε να προσφέρονται μεγάλοι και άνετοι χώροι στο εσωτερικό. Η DS δεν έχει ακόμη δώσει φωτογραφίες για το ταμπλό αλλά αναφέρει πως θα υπάρχουν δύο μακριές και στενές οθόνες κατά μήκος του ταμπλό, ενώ ένα προηγμένο head-up display που θα απεικονίζει τις πληροφορίες στο παρμπρίζ θα αντικαθιστά το πίνακα οργάνων.

Επίσης θα υπάρχει εξελιγμένος ανέπαφος έλεγχος και έξυπνες φωνητικές εντολές. Τα υλικά στο εσωτερικό δεν θα είναι κατασκευασμένα από απλό ανακυκλώσιμο πλαστικό αλλά νέας τεχνικής συνθετικά οικολογικά υλικά όταν πολλά μέρη της καμπίνας θα είναι επενδυμένα με διάφανες μικροϊνες.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης αυτό είναι ηλεκτρικό και συνδυάζει τον κινητήρα από το μονοθέσιο DS Techeetach E για μια μεικτή ισχύ στους 680 PS. Η μπαταρία είναι μεγάλη με χωρητικότητα στις 100 kWh για να δώσει αυτονομία στα 650 km. Όσο για το 0-100 k/h υπολογίστε 2,8 sec.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Seat Leon, για πρώτη φορά με PHEV έκδοση!

cars

O Pininfarina θα γιορτάσει τα 90 του χρόνια

cars

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Renault είναι μικρότερο και από… Dacia Spring (photos)

cars

Θα αγοράζατε ένα νέο, ηλεκτροκίνητο Autobianchi;

cars

Πωλούνται οι εγκαταστάσεις της McLaren στο Woking

cars

Μία κούκλα Lamborghini Countach LP500 βγαίνει στο σφυρί

cars

Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Q4 στο Virginia International Raceway

cars

Η σύγχρονη Alfa Romeo Duetto Stradale είναι ένα όνειρο

cars

Πιθανά ηλεκτρικό και έως τα τέλη του 2021 το νέο Road Rover

cars