CARSNEWS
MOTONEWS

Ducati Streetfigher V4 «Centauro» – Συνεργασία υψηλής τέχνης με τον Paolo Troilo

Μία ακόμα συνεργασία «υψηλής αισθητικής» με αντικείμενα έκφρασης, μία Streetfighter V4 Lamborghini και μία Lamborghini Huracan EVO, για έναν… πολύ ξεχωριστό πελάτη. 

Σε μία ειδική εκδήλωση στην Galleria Cavour της Μπολόνια, στην Ιταλία, παρουσιάστηκε μία υπερ-σπέσιαλ Ducati Streetfighter V4 Lamborghini για έναν ειδικό πελάτη της Ιταλικής εταιρείας, ιδιοκτήτη και μίας Lamborghini Huracan EVO, που αμφότερες δέχθηκαν την περιποίηση του καλλιτέχνη Paolo Troilo.  Ως αποτέλεσμα, γεννήθηκε η «Centauro», μία μοτοσυκλέτα-συνέχεια της «Minotauro» Lamborghini του πελάτη αυτού και –εννοείται- μοναδική στον κόσμο.

Η εν λόγω Streetfighter V4 Lamborghini είναι μία από τις 63 «Cliente Speciali» μοτοσυκλέτες από την Ducati, διαμορφωμένες κατά παραγγελία των πελατών τους, οι οποίοι είναι ήδη ιδιοκτήτες Lamborghini αυτοκινήτων. Εδώ, ο καλλιτέχνης Paolo Troilo, γνωστός για την δεξιοτεχνία του στο finger painting, δημιούργησε μια απεικόνιση «δύο ανθρώπινων χεριών που κάμπτονται από την επιτάχυνση, σε συνδυασμό με μία αφηρημένη γεωμετρική αποσύνθεση που χαρακτηρίζει τα υπόλοιπα τμήματα της μοτοσυκλέτας». Μην ανησυχείτε αν δεν καταλαβαίνετε και πολλά, εδώ έχουμε περάσει σε… γλώσσα εικαστικών τεχνών.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, παραβρέθηκαν οι CEO της Ducati και Lamborghini, Claudio Domenicali και Stephan Winkelmann, ενώ τα δύο οχήματα θα παραμείνουν σε δημόσια έκθεση στην γκαλερί, μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.

Related Articles

Πρώην μοντέλο εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα – Τραυματίστηκε σοβαρά μία 59χρονη – e-thessalia.gr

cars

Voge 300DS adventure: Με μόλις 8 ευρώ τη μέρα παίρνεις μοτοσυκλέτα

cars

“SYM SIBERIA”: Ως την άκρη του κόσμου και πίσω με μοτοσυκλέτα

cars

Η μεγάλη Black Friday προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και της QUADRO συνεχίζεται

cars

Κατασκοπικές φωτογραφίες μιας νέας Triumph Daytona

cars

QJMOTOR SVT 650: Με V2 κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό.

cars

Η πιο νικηφόρα μοτοσυκλέτα αγώνων της ιστορίας

cars

KTM 390 Adventure SW: Η Α2 μοτοσυκλέτα με την καλύτερη τεχνολογία

Bury

Άλλη μια εξωπραγματική δημιουργία από την Curtiss

cars