CARSNEWS
MOTONEWS

Dunlop: 40 ευρώ επιστροφή χρημάτων με αγορά ελαστικών

Dunlop: 40 ευρώ επιστροφή χρημάτων με αγορά ελαστικών
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2023

Με την προωθητική ενέργεια «More Grip. Less Money» έχεις 40 ευρώ επιστροφή χρημάτων με αγορά και τοποθέτηση συγκεκριμένων ελαστικών Dunlop, έως το τέλος Μαίου.

Η Dunlop δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας. Το όνομά της είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους αγώνες, καθώς συμμετέχει στα σημαντικότερα πρωταθλήματα παγκοσμίως και από εκεί πηγάζει όλη η τεχνογνωσία της. Η τεράστια γκάμα της καλύπτει κάθε μοτοσυκλέτα και χρήση, οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι τα ελαστικά για την σωστή συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και την ασφάλεια του αναβάτη, η Dunlop σε φέρνει πιο κοντά στην απόκτηση ενός νέου σετ ελαστικών με την προωθητική ενέργεια «More Grip. Less Money», καθώς με την αγορά και τοποθέτηση συγκεκριμένων ελαστικών της εταιρείας έως τις 31 Μαίου, έχεις 40 ευρώ επιστροφή χρημάτων. Τα ελαστικά που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα Mutant, RoadSmart IV, SportSmart 3, SportSmart TT και Trailmax Meridian. Η διαδικασία για να λάβεις την επιστροφή χρημάτων είναι πολύ απλή, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις μετά την τοποθέτηση των ελαστικών είναι να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στο dunlopmotorewards.eu και να επισυνάψεις αντίγραφο της απόδειξης αγοράς. Τα 40 ευρώ θα πιστωθούν άμεσα σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σου.  

Αν θέλεις κι εσύ να επωφεληθείς ακόμα περισσότερο από την αλλαγή ελαστικών και να έχεις επιστροφή χρημάτων, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Wheel City. Εκεί θα βρεις όχι μόνο τα ελαστικά που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, αλλά όλα τα ελαστικά της Dunlop και άλλων μεγάλων κατασκευαστών μαζί με μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες, γρανάζια, αντικλεπτικά ABUS και LUMA, εξατμίσεις MIVV και G.P.R, σωληνάκια υψηλής πίεσης FREN TUBO, μπαταρίες, γάντια, αδιάβροχα και διάφορα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.     

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Italjet – Νέο carbon ρεζερβουάρ για τα μοντέλα dragster

cars

H KTM 450 Rally Replica επιστρέφει για το 2024

cars

Οι Ινδοί ετοιμάζουν την δική τους…απόβαση στην Ευρώπη

cars

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκρός ο οδηγός μοτοσυκλέτας

cars

Ζήσε την αυθεντική εμπειρία οδήγησης μιας MotoGP

cars

VIDEO: Κόπηκε στα 2 και αυτός έκλαιγε για την μοτοσυκλέτα του

cars

CFMOTO – Παρατείνεται η προσφορά του δωρεάν T-Box

cars

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πιερία: Νεκροί 20χρονοι, μηχανάκι συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο

cars

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ LINK ΜΟΧΛΙΚΟΥ ΓΙΑ SHERCO SE-SEF

cars