CARSNEWS
F1 & RACES

F1 Μπαχρέιν Test 2024 τελευταία νέα

F1 Μπαχρέιν Test 2024: Ακολουθήστε μας για να μάθετε τα τελευταία νέα στην απογευματινή κάλυψη της 2ης ημέρας των δοκιμών στο Μπαχρέιν που θα ξεκινήσουν μετά την κόκκινη σημαία το πρωί

Η απογευματινή συνεδρία στην F1 Μπαχρέιν Test θα ξεκινήσει στις 12 καθώς το πρωί η ζημιά σε φρεάτιο προκάλεσε κόκκινη σημαία που διέκοψε οριστικά τη συνεδρίαση γύρω στις 10.30.

Ως εκ τούτου, η χαμένη ώρα θα καλυφθεί το απόγευμα, με μια πεντάωρη συνεδρία

Δοκιμή Μπαχρέιν – Ημέρα 2: Έκθεση της απογευματινής συνεδρίας

Το κατεστραμμένο φρεάτιο χτυπήθηκε αρχικά από τον Lewis Hamilton και στη συνέχεια από τον Charles Leclerc, ο οποίος μετά το χτύπημα του στοιχείου κάλυψης ανέφερε ζημιά στο κάτω μέρος του SF-23 του, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα pits και δέχεται ρυθμίσεις για να μπορέσει να επιστρέψει στην πίστα στο 12.

f1-bahrain-formula-1-test-dokimes-2024-

  • 22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας
  • O Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival
  • Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – Κάτοψη
  • Motor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

F1 Μπαχρέιν Test 2024: πριν από μία ώρα

4.15 μ.μ

Ο Hamilton παίρνει τη δεύτερη θέση σε 1:31.0 με ελαστικό C3

πριν από μία ώρα

16.14

Εξαιρετικός ρυθμός αγώνα από την Sainz με λευκό ελαστικό, γύροι στο 37,1

πριν από μία ώρα

f1-bahrain-formula-1-test-dokimes-2024-

16.10

Αυτή τη στιγμή οι θερμοκρασίες είναι πολύ παρόμοιες με αυτές του GP του Μπαχρέιν που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η Sainz προσομοιώνει τον αγώνα.

πριν από μία ώρα

16.09

Ο Perez βελτίωσε τον χρόνο του σε 1:31.275 με ελαστικό C3, τοποθετώντας τον εαυτό του στην τρίτη θέση.

F1 Μπαχρέιν Test 2024: πριν από μία ώρα

4.00 μ.μ

Μία ώρα για τη 2η μέρα! Ιδού η κατάταξη:

πριν από μία ώρα

3.55 μ.μ

Εξαιρετικό stint από τον Sainz στο ελαστικό C3

f1-bahrain-formula-1-test-dokimes-2024-

πριν από μία ώρα

3.53 μ.μ

Πιθανότατα, ο Λάντο Νόρις να μην επιστρέψει στην πίστα λόγω προβλημάτων με τη McLaren του.πριν 2 ώρες

3.48 μ.μ

Η μακροχρόνια πορεία του Χάμιλτον ήταν επίσης πολύ καλήπριν 2 ώρες

3.42 μ.μ

Εκτεταμένη δουλειά στο αυτοκίνητο του Νόρις: οι μηχανικοί ελέγχουν την περιοχή του ρεζερβουάρ

F1 Μπαχρέιν Test 2024: πριν 2 ώρες

3.35 μ.μ

Η δουλειά της Ferrari στην πίστα συνεχίζεται. Ο Λάντο Νόρις επέστρεψε στα πιτ

Σήμερα το πρωί αρχίσαμε να βλέπουμε τις «πραγματικές» αξίες στο γήπεδο σχετικά με τον ρυθμό αγώνα, δεδομένου ότι η Mercedes, η Ferrari και η McLaren έτρεχαν με τα ίδια ελαστικά και λίγο πολύ με το ίδιο φορτίο καυσίμου , ακόμα κι αν δεν γνωρίζουμε ακριβώς την ποσότητα επί του σκάφους.

Η Ferrari μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει τις βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, με τη McLaren και τη Mercedes να δείχνουν επίσης καλό ρυθμό.

Δυστυχώς, η κόκκινη σημαία διέκοψε αυτή τη μακροχρόνια διαδρομή , κάτι που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε σημαντικές σκέψεις ενόψει του πρώτου γκραν πρι της σεζόν που θα διεξαχθεί εδώ την επόμενη εβδομάδα.

Στην κεφαλή της πρωινής συνεδρίας βλέπουμε τον Charles Leclerc, ο οποίος πραγματοποίησε προσομοιώσεις γρήγορου γύρου νωρίτερα μέσα στην ημέρα, θέτοντας χρόνο 1.31.750, μια σχετικά καλή στιγμή δεδομένου ότι δεν είναι ακόμη ώρα για αξιολόγηση απόδοσης.

f1-bahrain-formula-1-test-dokimes-2024-

F1 Μπαχρέιν Test 2024: Σύνοψη Δοκιμών Μπαχρέιν 2024 ημέρα 2 – Leclerc ο ταχύτερος, προβλήματα για τη Red Bull!

Η πρωινή συνεδρία της ημέρας 2 των δοκιμών F1 2024 ολοκληρώθηκε νωρίς. Ο Leclerc παίρνει την κορυφή της βαθμολογίας αλλά καταλήγει KO, προβλήματα για τον Perez.

Η τρίτη δοκιμαστική περίοδος στο Μπαχρέιν για τη σεζόν F1 του 2024 ολοκληρώθηκε νωρίς . Ο λόγος; Άλλη μια Ferrari , ακόμα σε φρεάτιο . Αυτή τη φορά όμως είναι ο αριθμός SF24 16 . Παραλαβή στις 12:00 τοπική ώρα. Η FIA ανακοίνωσε ότι ο χρόνος που χάθηκε σήμερα το πρωί θα αναπληρωθεί το απόγευμα. Εδώ είναι η περίληψη του πρωινού της Ημέρας 2 των δοκιμών F1.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Μπαχρέιν για τις δοκιμές F1 του 2024 . Το πρωί της ημέρας 2 της δοκιμής είναι όλο κόκκινο, κυριολεκτικά. Ο Charles Leclerc κατέκτησε την πρώτη θέση της σημερινής πρωινής βαθμολογίας με χρόνο 1:31.750. Δεύτερο για την τελική ταχύτητα. Το μέγιστο που έχει καταγραφεί στην παγίδα ταχύτητας είναι για αυτόν 284 km/h . Το πρωί στη Ferrari ξεκίνησε καλά, επομένως, με έναν Leclerc σε εξαιρετική φόρμα στον ιπτάμενο γύρο, 5 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Piastri , δεύτερος στη McLaren.

f1-bahrain-formula-1-test-dokimes-2024-

  • Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;
  • Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας
  • Motor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας
  • Δήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Εκτός από το ότι είναι γρήγορο στον ιπτάμενο γύρο, το SF24 αποδείχθηκε σταθερό και ως προς τον ρυθμό αγώνα. Ακριβώς στο τέλος, πριν την κόκκινη σημαία, οι Μονεγάσκοι είχαν ξεκινήσει μια προσομοίωση μακράς διάρκειας Η διαδοχή των γύρων ήταν καλή και δεν παρουσίασε υποβάθμιση. Ο Leclerc συμπλήρωσε 36 γύρους συνολικά σήμερα το πρωί, μόνο ο Hamilton με 39 γύρους και ο Zhou με 38 ήταν καλύτεροι από αυτόν.

Ωστόσο, το πρωινό του δεν τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Ακριβώς κατά τη διάρκεια της μακροπρόθεσμης προσομοίωσης ο Μονεγάσκος σήκωσε ένα φρεάτιο και κατέστρεψε το πάτωμα . Η αντικατάσταση είναι πολύ πιθανή.

F1 Μπαχρέιν Test 2024: Αν η χθεσινή μέρα του Max Verstappen ήταν τέλεια, ο Perez δεν θα μπορεί να πει το ίδιο σήμερα. Ο Μεξικανός της Red Bull ταξιδεύει ελάχιστα . Μόνο 20 συνεδρίες έκλεισαν. Ο λόγος συνδέεται με ένα πρόβλημα στο φρένο, που παρατηρήθηκε στην αρχή της συνεδρίας. Σε κάθε περίπτωση, το #11 κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 1:32.879 , +1.129 πίσω από τον Leclerc.

Ο Piastri τα πήγε καλά με τη McLaren , δεύτερος στο +0,578 από τον Leclerc. Ο Αυστραλός συμπλήρωσε 35 γύρους, όπως ο Leclerc, και κατέγραψε μέγιστη ταχύτητα 282 χλμ./ώρα στην παγίδα ταχύτητας. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν επίσης καλός. Ο αριθμός MCL38 #81 ήταν σε μια μακροπρόθεσμη προσομοίωση μαζί με τον Leclerc τη στιγμή της κόκκινης σημαίας.

f1-bahrain-formula-1-test-dokimes-2024-

Τόσο η Mercedes όσο και η Williams τα κατάφεραν καλύτερα από χθες Ο Lewis Hamilton φαίνεται να καταλαβαίνει το W15 καλύτερα από τον Russell. Ο 7 φορές πρωταθλητής ολοκλήρωσε την ημέρα +1.475 από τον Leclerc με τον μεγαλύτερο αριθμό γύρων, 39. Γρήγορος στον ρυθμό του αγώνα αλλά και στην παγίδα ταχύτητας. Το μέγιστο είναι 283 km/h. Ο Sargeant πείθει και το πρωί. Μετά τις χθεσινές δυσκολίες, το FW46 νούμερο 2 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη σημερινή βαθμολογία, +0,828 πίσω από τον κορυφαίο. Η ταχύτητα του FW46, που τροφοδοτείται από τη Mercedes, είναι σύμφωνη με αυτή του W15 και του MCL38. Στην παγίδα ταχύτητας το μέγιστο είναι 285 km/h , το υψηλότερο της συνεδρίας.

Πίσω , ακόμη και σήμερα, οι Alpine και Haas. Ο Gasly τελειώνει την ημέρα στην όγδοη θέση ενώ ο Hulkenberg στην ένατη. Τελευταίος στην περίληψη της πρωινής συνεδρίας της 2ης ημέρας του τεστ F1 2024 είναι ο Ιάπωνας Yuki Tsunoda. Ο αριθμός 22 VCARB01 τελείωσε την ημέρα στην τελευταία θέση, +6.324 από την κορυφή. Είναι επίσης η χαμηλότερη τελική ταχύτητα στην παγίδα ταχύτητας, μόλις 274 km/h. 

Το ραντεβού είναι για τις 12:00 με την απογευματινή συνεδρία.

Related Articles

Our verdict on F1’s proposed new points system

cars

FORMULA 1 F1 GP Αυστρίας: Τρίτη νίκη σε 3 αγώνες για τον Verstappen

cars

Pirelli: Pre-F1 events no help in preventing repeat of Qatar tyre woes

cars

H FORMULA 1 ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΖΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ 2024

cars

Τι λέει ο μπαμπάς Sainz για τη μεταγραφή του Carlos Jr στη Ferrari;

cars

Επίσημο: Grand Prix στο Μαϊάμι από το 2022!

cars

F1: Τρομακτικό ατύχημα, σώθηκε από θαύμα ο Grosjean (video)

cars

F1: Του πήρε τη δουλειά, του πήρε και τη γυναίκα!

cars

Τέλος ο Arrivabene από τη Ferrari!

cars