CARSNEWS
AUTONEWS

Famagusta: Συγκλόνισε ο βιασμός του Μιχάλη στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό και η εξομολόγηση 50 χρόνια αργότερα

Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου για τη σειρά Famagusta ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Σε αυτό έμελλε μια σκηνή να καθηλώσει, περισσότερο από τις υπόλοιπες, τους τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο λόγος για την εξομολόγηση καρδιάς του Μιχάλη, του ήρωα ο οποίος υπέστη βιασμό στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό 50 χρόνια νωρίτερα. Τόσο τα λόγια του συγκεκριμένου άνδρα σήμερα όσο και τα σκληρά καρέ από τις αναμνήσεις του παρελθόντος, όπου απεικόνιζαν την βιαιότητα που έζησε στο σώμα και την ψυχή του, έκαναν τους χρήστες των social media να μην σταματούν να σχολιάζουν την Famagusta.

«Σκοτείνιασαν όλα, ούτε κατάλαβα πως βρέθηκα στο καράβι που μετέφερε τους αιχμαλώτους στην Τουρκία. Στα Άδανα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι εκεί θα μου έκαναν τη ζωή μου κόλαση» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μιχάλης στον Μάικλ Κούρτη, τον οποίο και υποδύεται εξαίσια ο Χρήστος Λούλης. «Την πρώτη νύχτα στις φυλακές, εντελώς τυχαία, άκουσα έναν αξιωματικό να λέει κοιτάζοντας προς το μέρος μου: «Αυτός σκότωσε Τούρκο αξιωματικό». Ξεκίνησαν με το να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα, με έβριζαν, με έφτυναν. Με έβγαλαν έξω στην αυλή της φυλακής και μου έκαναν εικονική εκτέλεση».

«Μια μέρα ήμουν στο ντους μαζί με άλλους τρεις αιχμαλώτους. Μπήκε μέσα ένας αξιωματικός και διέταξε τους άλλους να φύγουν» πρόσθεσε ο τραυματισμένος ψυχικά ήρωας στο τελευταίο αυτό επεισόδιο του πρώτου κύκλου για τη Famagusta για να δούμε στη συνέχεια καρέ καρέ, σαν ανάμνηση, τον βιασμό του.

Related Articles

Volvo. Δίνει κίνητρο για την ηλεκτροκίνηση

cars

Audi. Συνεχίζει τη συνεργασία της με την FC Bayern München

cars

Η Audi Sport γιορτάζει τα 40 της χρόνια

cars

Hyundai Veloster N Performance Concept. Ακόμα πιο άγριο!

cars

Η Bentley θα επισκεφθεί για τελευταία φορά το Pikes Peak.

cars

Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: Αν θέλει ας έρθει στο Γηροκομείο, όλοι τον ζητάνε

cars

Hyundai Ioniq 5 – Aυτοκίνητο της χρονιάς στην Ιαπωνία

cars

Survivor: H Ευγενία Μπόρλα άλλαξε ομάδα και βγήκε αμέσως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

cars

Cupra Tavascan: Ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV coupe που συνδυάζει την εμφάνιση με τις επιδόσεις

cars