CARSNEWS
MOTONEWS

Fantic Motor Hellas – Θριαμβευτικό ξεκίνημα στο Πανελλήνιο ΜΧ

[Δελτίο Τύπου]

Εξαιρετικά αποτελέσματα για την ομάδα της Fantic Motor Hellas στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross και γιορτή για τους λάτρεις των δίχρονων μοτοσυκλετών σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαρτίου 2023, στην πίστα Corfu MX Park της Κέρκυρας, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο του Μαρτίου, υπό την αιγίδα του σωματείου Α.Λ.Μ.ΚΕ..

O Παναγιώτης Κουζής (338) με το Fantic XX250, έγραψε άλλη μια σημαντική σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού motocross, πετυχαίνοντας μια ιστορική νίκη στην MX1, αφού κατάφερε να επιβληθεί με δύο πρώτες θέσεις στον πολύ δυνατό ανταγωνισμό των τετράχρονων 450, φέρνοντας έτσι μια δίχρονη μοτοσυκλέτα στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Μια μικρή πτώση που είχε στο 1ο σκέλος επέτρεψε στον Γιάννη Τουρατζίδη (100) να τον πλησιάσει πολύ, αλλά όχι να τον περάσει. Η συναρπαστική μάχη που ακολούθησε για κάποιους γύρους κράτησε στις μύτες τους πολλούς θεατές του αγώνα, μέχρι να αρχίσει ο οδηγός της Fantic να απομακρύνεται και πάλι, αφού αντιστάθηκε με επιτυχία στην επίθεση του Τουρατζίδη.

R3M 9514

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος (211), έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στην ΜΧ2 με το XXF250 κατακτώντας την 4η θέση αφού τερμάτισε στην 7η και 2η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη, παρότι σε φάση ανάρρωσης από κορονοϊό που πέρασε μερικές ημέρες πριν τον αγώνα,.

vagka1

Πολύ καλή ταχύτητα έδειξε και ο Ηλίας Καραγιάννης (74) που πέτυχε την 9η θέση στην ΜΧ2 αγνοώντας τις έντονες ενοχλήσεις από στομαχική διαταραχή που τον ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο.

Επίσης εξαιρετική εμφάνιση στην MX OPEN έκανε ο Χρήστος Τομαράς (5), ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας, μετά από την πολύ καλό ρυθμό που είχε και στα δύο σκέλη, πάνω στο XX450F.

R3M 6080

Το νεότερο μέλος της ομάδας, Παναγιώτης Κεραμιδάς (777), έδειξε τα δόντια του στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία ΜΧ125, παρουσιάζοντας μεγάλη βελτίωση και κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς, με σταθερότητα και επιμονή από την εκκίνηση μέχρι τη καρό σημαία των δυο σκελών του αγώνα.

Ο άλλος αθλητής της Fantic Motor Hellas στην ΜΧ125, Λευτέρης Παπαδάκης (177) δεν έλαβε μέρος στον 1ο αγώνα, αναρρώνοντας από πρόσφατο τραυματισμό στον καρπό κατά την διάρκεια προπόνησης. Δήλωσε όμως έτοιμος για τον επόμενο αγώνα, καθώς και για τη συμμετοχή του στον Ιταλικό αγώνα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΜΧ125 στο Trentinο.

R3M 9041

Καλή εμφάνιση στο 1ο σκέλος έκανε ο Δημήτρης Μπαξεβάνης (131) παρ’ όλους του αφόρητους πόνους στο γόνατο από παλαιότερους τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να συμμετέχει στο 2ο σκέλος του αγώνα.

Ο 1ος αγώνας του πρωταθλήματος MX Ελλάδος 2023, ανήκει πια στην ιστορία και η ομάδα της Fantic Motor Hellas επικεντρώνεται και δουλεύει για τον επόμενο αγώνα στην Καβάλα που θα μετρήσει και ως αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος.

R3M 6927

Related Articles

Στο ΠΓΝΑ μεταφέρεται ο τραυματίας του τροχαίου στο Διδυμότειχο

cars

Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα στην Παλαιά Συμμαχική οδό Ωραιοκάστρου – Στο νοσοκομείο ο αναβάτης

cars

Benda Dark Flag 500 – Με κινητήρα V4 54 ίππων και αερανάρτηση

cars

Νέα υπεύθυνη CRM και επικοινωνίας του κλάδου YAMAHA της μοτοδυναμικης

cars

Honda: Πατέντα για να μην ξαναπέσει μοτοσυκλέτα στο παρκάρισμα

cars

ΣΟΚ: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η νεκρή 28χρονη από το Τυχερό

cars

VIDEO: Επική επιχείρηση αθεόφοβου αναβάτη!

cars

CFMOTO 800MT Explorer – Νέα και αναβαθμισμένη έκδοση

cars

Πώς κάνεις μια υπέροχη Yamaha ακόμα καλύτερη

cars