CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Γιατί ο Άιρτον Σένα φορούσε τα θρυλικά σκισμένα του γάντια στη McLaren

Η φωτογραφία του Άιρτον Σένα στο κόκπιτ της McLaren-Honda με τρύπια γάντια στα χέρια του είναι από μία από τις χαρακτηριστικές του Βραζιλιάνου, κυρίως διότι φαντάζει ανεξήγητη. Όμως ο Ράιαν Λιούις, εργαζόμενος της McLaren, έχει την απάντηση.

Ο Ράιαν Λιούις είναι από τους πολλούς πρώην συνεργάτες του αλησμόνητου τρις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 που κατέθεσαν τις αναμνήσεις τους από τον Βραζιλιάνο στο βιβλίο «Ayrton Senna» που εκδόθηκε από τη Blink Publishing πριν από περίπου μία δεκαετία.

Το βιβλίο, που είχε την πλήρη έγκριση της οικογένειας και του Ιδρύματος του Άιρτον, είναι γεμάτο από παρασκηνιακές ιστορίες της ζωής του Σένα στην εξαετία που πέρασε στη McLaren (1988-’93), κατακτώντας με την αγγλική ομάδα τα τρία πρωταθλήματα της καριέρας του στη F1 – πριν τον πρόωρο χαμό του στον τρίτο του αγώνα με τη Williams, το 1994 στην Ίμολα.

Διαβάστε την συνέχεια στο SPORT 24

Το θες το φτιάξαμε! Με το ΝΕΟ  APPLICATION του PAOPANTOU.GR σε Android και σε Iphone κρατάς στα χέρια σου τον πλανήτη Παναθηναϊκό! Follow το Paopantou.gr στο Google News. Θα μάθεις πρώτος τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δεις on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Δες απευθείας εκπομπές, κέρδισε καταπράσινα δώρα. Follow το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μάθεις σε χρόνο dt όλα νέα.

Related Articles

Pirelli to continue as Formula 1’s exclusive tyre supplier until 2027

cars

F1 GP Βελγίου: Μπροστά και στο FP2 οι Ferrari

cars

FIA και Ferrari έφτασαν σε «μυστικό» συμβιβασμό!

cars

Η F1 προσπαθεί να ξεφορτωθεί την Andretti

cars

Montezemolo: Η Ferrari χρειάζεται Νο1 οδηγό

cars

Η αποχώρηση Honda δεν… σπάει το συμβόλαιο του Verstappen

cars

Mercedes: Στις χειμερινές του Μπαχρέιν θα γνωρίζουμε

cars

Εν αμφιβόλω το Grand Prix Καναδά!

cars

Αυτή είναι η νέα ομάδα της Formula 1-Επιστρέφει ένα θρυλικό όνομα

cars