CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Νέα τροπή -Η Red Bull έθεσε σε διαθεσιμότητα την υπάλληλο που κατηγόρησε τον Christian Horner

Δράμα χωρίς τέλος όλα όσα συμβαίνουν off track στη Formula 1. Τελευταία εξέλιξη στα όσα απίστευτα διαδραματίζονται στη Red Bull αποτελεί το γεγονός ότι η αυστριακή εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τη γυναίκα που κατηγόρησε τον Christian Horner.

Πρόκειται για τη γυναίκα που κατηγόρησε τον team principal της ομάδας για ανάρμοστη συμπεριφορά και εν συνεχεία τα ξένα ΜΜΕ που ασχολούνται με τη Formula 1 μετέδωσαν ότι η αναφορά έχει σεξουαλικό περιεχόμενο.

Την περασμένη εβδομάδα, μία ημέρα πριν σηκώσει αυλαία το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2024, η Red Bull ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας που διεξήγαγε και έκρινε αθώο τον Christian Horner για τις κατηγορίες που είχε διατυπώσει εναντίον του η συνάδελφός του.

Σύμφωνα με τη Mail Sport, εκτιμάται ότι η απόφαση της Red Bull να παύσει την υπάλληλο από τα καθήκοντά της στο εργοστάσιο στο Milton Keynes είναι άμεσο αποτέλεσμα των πορισμάτων της έρευνας.

Η Red Bull αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του δικηγόρου που συμμετείχε στην ανεξάρτητη έρευνα ή να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την έκθεση που συντάχθηκε ή τον τρόπο με τον οποίο κατέληξαν στην απόφασή τους.

Μετά την απόρριψη της καταγγελίας, η Red Bull δήλωσε ότι «η καταγγέλλουσα έχει δικαίωμα έφεσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες έληγε η διορία για την υποβολή σχετικής ένστασης επί της απόφασης.

Σήμερα, βρετανικά ΜΜΕ, η Daily Mail, το BBC Sport μεταδίδουν ότι η καταγγέλλουσα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Το δράμα με τον Horner και τη Red Bull στη Formula 1

Αφού ο Horner απηλλάγη των κατηγοριών από τη Red Bull, μία ημέρα αργότερα απεστάλησαν από ανώνυμο email σε επικεφαλής ομάδων της F1, επικεφαλής της FIA και της F1 και δημοσιογράφους αρχεία με φερόμενα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Christian Horner με την καταγγέλλουσα.

Το περιεχόμενό τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αν ήταν αληθινό, αλλά προκάλεσαν χαμό στα πάντοκ.

Από την έναρξη της σεζόν δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης στη Formula 1. Με δεδομένη μάλιστα την κυριαρχία της Red Bull από τον πρώτο αγώνα, έχει μειωθεί το on track ενδιαφέρον, ενώ off track εκτυλίσσεται ένα οργιώδες παρασκήνιο που θα ζήλευαν και στο Netflix.

Ο πατέρας του πρωταθλητή Max Verstappen ήταν αυτός που έριξε νερό στο μύλο, κατηγορώντας ευθέως τον Christian Horner ότι παριστάνει το θύμα, ενώ είναι εκείνος που δημιούργησε το πρόβλημα, και ότι αν δεν φύγει από τη Red Bull η ομάδα θα εκραγεί.

Την ίδια ώρα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο ίδιος ο Ηorner διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα και ότι θα είναι κανονικά στην Τζέντα.

Εν τω μεταξύ, οι κάμερες έπιασαν τον πατέρα του Max Verstappen, Jos, να συνομιλεί με τον Toto Wolff της Μercedes στα πάντοκ. Μαζί τους και ο μάνατζερ του πρωταθλητή της F1, με αποτέλεσμα οι φήμες για πιθανές συζητήσεις εξόδου του Max Verstappen από τη Red Bull να οργιάσουν. Αποκαλύφθηκε, δε, ότι υπήρξε και δείπνο μεταξύ Wolff και Jos Verstappen.

Οταν ρωτήθηκε ο Wolff της Μercedes για μετακίνηση του Verstappen στην ομάδα του, απάντησε πως… τίποτα δεν είναι απίθανο, ενώ την ίδια ώρα ο πατέρας Verstappen προσπαθούσε να υποβαθμίσει τα ραντεβού του με τον Wolff, λέγοντας ότι ήταν δείπνο φίλων.

Το σκηνικό, όπως διαμορφώνεται, είναι οργιώδες και εξελίξεις αναμένονται σίγουρα το επόμενο διάστημα από το μέτωπο της Red Bull.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Related Articles

Pirelli beats Bridgestone to be awarded new F1 tyre contract

cars

F1-GP ΗΠΑ: Αποκλείστηκαν οι Hamilton και Leclerc λόγω τεχνικής παράβασης

cars

Formula 1: Το GP Λας Βέγκας αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ (εικόνες)

cars

Η Pirelli συνεχίζει στη Formula 1 ως προμηθευτής ελαστικών

cars

Νέα πρωτιά στην τηλεθέαση για ΑΝΤ1 στο GP Αυστρίας (vid)

cars

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΟΥΓΓΑΡΙΑ (23/07/2023)

cars

Video: Πως προφέρεται το όνομα της Alpine F1;

cars

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Νίκη για τον ασταμάτητο Φερστάπεν

cars

Ματαιώνεται το Grand Prix της Σιγκαπούρης

cars