CARSNEWS
AUTONEWS

Goodyear Eagle F1 SuperSport RS. Για Supercars

Όταν κατασκευάζεις ένα αυτοκίνητο που βγαίνει στο δρόμο και ωθεί τα όρια των δυνατοτήτων του, έχεις ανάγκη και από ένα ελαστικό που είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις. Αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζει η Brabham Automotive, καθώς παρουσιάζει το  μοντέλο της Brabham BT62R, μια έκδοση για χρήση σε δρόμο του μοντέλου BT62. Το αξίας ενός εκατομμυρίου μοντέλο BT62 και οι 710 ίπποι του κέρδισαν τον πρώτο αγώνα αντοχής στον οποίο συμμετείχε – εξοπλισμένο με Goodyear ελαστικά

Η Goodyear δοκίμασε πρώτα το ελαστικό σε αυτοκινητόδρομους και σε ανοιχτούς δρόμους και μετά στην πίστα, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων δοκιμών στην διαδρομή Nordschleife της διάσημης πίστας Nürburgring. Λόγω αυτής της εξαιρετικά απαιτητικής δοκιμής για σχεδόν δύο χρόνια, το συγκεκριμένο ελαστικό ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσε η Brabham Automotive. Οχήματα όπως το Brabham BT62R παράγουν τεράστια πλευρική Δύναμη G χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μηχανικής και αεροδυναμικής πρόσφυσης και απαιτούν ελαστικά ασύγκριτης ποιότητας. Η εξισορρόπηση αυτής της ανάγκης με την αίσθηση άνεσης στο δρόμο είναι απαραίτητα.

Το συγκεκριμένο μοτίβο πέλματος έχει επίσης λιγότερες εγκοπές από άλλα ελαστικά στην κατηγορία υπερ- υψηλών επιδόσεων και μικρότερο βάθος, ώστε να αποτρέπεται η μετακίνηση του ανάγλυφου του πέλματος σε συνθήκες μεγάλου βάρους. Καθίσταται έτσι δυνατή και η χρήση ενός πιο μαλακού, κολλώδους μείγματος. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν να είναι πιο ακριβείς στις κινήσεις τους ενώ αποφεύγεται και η υπερβολική αύξησης της θερμότητας στο ελαστικό.

The post Goodyear Eagle F1 SuperSport RS. Για Supercars first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

COVID και Brexit καθυστερούν το επόμενο Nissan Qashqai.

cars

Nέο Volkswagen Golf. Έτοιμη η όγδοη γενιά του

cars

Nissan. Ιδού το GT-R NISMO GT500 για το 2020

cars

Volkswagen. Δίνει βαρύτητα στο after sales

cars

Renault Clio. Mε πολύ σημαντικό όφελος που φτάνει τα 2500 Ευρώ

cars

Το Audi RS Q8 είναι πλέον το ταχύτερο SUV στο Nurburgring!

cars

Δυστυχώς, η Shelby Mustang GT500 δεν θα έρθει στην Ευρώπη!

cars

Ford Ranger Raptor. O Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς

cars

Η Αίγυπτος αντιδρά στις κατηγορίες του Ισραήλ για το κλείσιμο του περάσματος της Ράφα

cars