CARSNEWS
NEW MODELS

H νέα Lotus Evora GT140 είναι το… every day supercar!

Η Lotus Evora GT140 είναι μια έκδοση του σπορ μοντέλου της βρετανικής εταιρείας η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους με περισσότερη άνεση. Το τελευταίο σημαίνει ότι η Evora GT140 παρέχει καλύτερη περιμετρική ορατότητα και εξοπλισμό, σε σχέση με την GT140 Sport.

Έτσι, οι δύο επιβάτες της Lotus έχουν πλέον στη διάθεσή τους air condition, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα infotainment με σύστημα πλοήγησης και δυνατότητα σύνδεσης smartphone («Apple CarPlay»), θερμαινόμενα σπορ καθίσματα της «Sparco» και cruise control.

Επίσης, η Evora GT140 έχει καλύτερη ηχομόνωση, λίγο πιο άνετα σε απόσβεση αμορτισέρ, ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S all-weather, τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 20 ιντσών πίσω, ενώ διατίθεται με περισσότερα χρώματα για το αμάξωμά της. Διαθέτει V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,5 λίτρων, μέγιστης ισχύος 405 PS.

Η τελική ταχύτητά της φτάνει τα 280 km/h και επιταχύνεται από τα 0-100 km/h σε 4,2 sec. Η τιμή της Lotus Evora GT140 στη Βρετανία ξεκινά από τα περίπου 98.000 ευρώ (82.900 λίρες στερλίνες), δηλαδή κατά περίπου 3.500 ευρώ φθηνότερη απ’ ό,τι της Evora GT140 Sport.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Oι βιομηχανίες ξεκινούν δειλά την επαναλειτουργία των εργοστασίων

cars

Αυτό είναι το ισχυρότερο MG παραγωγής ever!

cars

Teaser για το καινούργιο Infiniti QX55

cars

Μηδενική προκαταβολή και όφελος έως 3.000 ευρώ από την VW

cars

Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Q4 στο Virginia International Raceway

cars

Ford GT Le Mansory: Για λίγους και καλούς

cars

VW Golf GTI: Η ιστορία πίσω από το κόκκινο σιρίτι – Μέρος Α’

cars

Ένα Suzuki Jimny… για καταδρομές στην παραλία

cars

50 χρόνια από το θάνατο του Bruce McLaren (βίντεο)

cars