CARSNEWS
MOTONEWS

H Aprilia Tuareg στην πρώτη σημαντική διεθνή δοκιμασία της

H Aprilia Tuareg στην πρώτη σημαντική διεθνή δοκιμασία της
  • Διαβάστηκε από 1.088 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/08/2023

Το Transanatolia Rally θα αποτελέσει ένα σημαντικό τεστ για την Tuareg πριν την επιστροφή στα Αφρικανικά Rally. Εσείς πιστεύετε ότι η Aprilia Tuareg μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας;

Ποιο φίλτρο είναι ιδανικό για την μοτοσυκλέτα σου

Το πρότζεκτ “Back to Africa” ξεκίνησε στις αρχές της χρονιάς και σηματοδοτεί την επιστροφή της Aprilia σε αγώνες Rally, με ναυαρχίδα της την νέα Aprilia Tuareg. Εν είδει προετοιμασίας για την μεγάλη “Επιστροφή στην  Αφρική” η Tuareg έχει συμμετάσχει σε διάφορα μικρότερα Rally, και η τελευταία της δοκιμασία συνίστασται στο Transanatolia Rally. Λαμβάνοντας χώρα στην Τουρκία από τις 2 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, το Transanatolia Rally θα ξεκινήσει από τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας και θα φτάσει μέχρι το Αιγαίο, για μια συνολική απόσταση 2.500 χιλιομέτρων.

Η αγωνιστική Tuareg, που απέχει ελάχιστα από το εργοστασιακό μοντέλο που πωλείται σε ιδιώτες, έχει ήδη αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή του Ιταλικού Πρωταθλήματος MotoRally, όπου, στα χέρια του Jacopo Cerutti, έχει ήδη καταλάβει 4 νίκες στους 6 πρώτους αγώνες της κατηγορίας G-1000, όπου συμμετέχουν πολυκύλινδρες μοτοσυκλέτες άνω των 600cc.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

“H βασική προτεραιότητα της συμμετοχής της Aprilia Racing στο Transanatolia Rally δεν είναι το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Massimo Rivola, διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Aprilia. “Προχωράμε προς την Τουρκία για να αποκτήσουμε όσο παραπάνω εμπειρία γίνεται σε ένα νέο πεδίο, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα πολύ απαιτητικό τεστ πριν τον τελικό μας στόχο – την επιστροφή στα Αφρικανικά Rally”.

“To να τερματίσουμε τον αγώνα θα είναι κομβικής σημασίας ώστε να συγκεντρώσουμε πολύτιμα δεδομένα για το μέλλον και να ετοιμαστούμε για ακόμα πιο δύσκολα event. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία μας μέχρι τώρα μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Η Tuareg έχει πάρει μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα στην πατρίδα και αυτό δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε μια εκπληκτική βάση για αυτό το πρότζεκτ και  η προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων”.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • APRILIA TUAREG 660 |

Related Articles

Κλείνει η Egli Motorcycles μετά από 58 χρόνια λειτουργίας

cars

MotoHorn 2.0 – Αυτή είναι η δυνατότερη αερόκορνα μοτοσυκλέτας του κόσμου

cars

Οι νέες BMW R 12 nineT και R 12 είναι σχεδιασμένες για απολαυστικές διαδρομές

cars

Aprilia: Νέα ειδική έκδοση για τις RSV4 Factory και Tuono V4 Factory

Bury

Υamaha NMAX 125 & 155: Για την πόλη και γύρω από αυτήν

cars

Η νοσταλγικά μοντέρνα εκδοχή της Yamaha XS360 του 1977

cars

Πάρε τώρα καινούργιο παπί με 1.895 ευρώ και δύο χρόνια εγγύηση

cars

Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa – VIDEO – Φωτογραφίες – Δείτε την τιμή της

cars

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI) – LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

cars