CARSNEWS
NEW MODELS

H Volkswagen στρέφεται στα SUV αντί των Minivan

Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι της Volkswagen σκοπεύουν να σταματήσουν την παραγωγή τουλάχιστον ενός επιβατικού Minivan μοντέλου τους, με σκοπό να περιορίσουν ακόμη περαιτέρω το κόστος παραγωγής. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, αιτία για αυτό είναι η μειωμένη ζήτηση για οχήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Αντ’ αυτών, προβλέπεται η αντικατάστασή τους με νέα SUV μοντέλα. 

Σε δήλωσή του ο κ. Arno Antlitz, Οικονομικός Διευθυντής του τμήματος Επιβατικών της Volkswagen, επεσήμανε: «Πρέπει να δούμε κατά πόσον εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε να έχουμε τρία Minivan στην γκάμα μας, τα Golf Sportsvan, Touran και Sharan». Ο κ. Antlitz τόνισε, επίσης, ότι η γερμανική εταιρεία αναμένεται να δημιουργήσει και άλλα, καινούργια SUV μοντέλα, καθώς οι πωλήσεις τους συνεχίζουν να είναι ανοδικές.

Επίσης, είπε ότι η Volkswagen έχει ήδη μειώσει κατά 30% το κόστος παραγωγής των μοντέλων της με τον περιορισμό του αριθμού συνδυασμών κινητήρα-κιβωτίου σε αυτά. Όπως τόνισε, πλέον ο στόχος είναι να αυξηθεί το περιθώριο κέρδους στο 5% για το 2020 (από το 4% για το 2019) και στο 6% για το 2022.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποκαλύφθηκε η περιορισμένης παραγωγής Alfa Romeo Giulia GTA (video)

cars

H Toyota σταμάτησε ήδη την εξέλιξη των V8 που προγραμμάτιζε

cars

Η συγκεκριμένη Mercedes 600 LWB Pullman ανήκε σε κινέζο υπουργό εξωτερικών

cars

Το ασταμάτητο Land Rover Defender των 525 ίππων

cars

Ποιά μοντέλα καλεί η Toyota για προληπτικό έλεγχο αερόσακoυ

cars

Ηχείο bluetooth από εξάτμιση Porsche 911 GT3!

cars

Peugeot 208: Η premium έκφραση στα super mini

cars

Nissan GT-R 1.400 ίππων αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα (Video)

cars

Πώς να φτιάξεις έναν κινητήρα Porsche στο σαλόνι σου (Video)

cars