CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai Tucson N Line. Η σπορ πλευρά του.

Η Hyundai συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα της και προσθέτει την N Line έκδοση του ολοκαίνουριου Tucson, με πινελιές βγαλμένες από τον κόσμο των motorsports για όποιον επιθυμεί το κορεατικό SUV με “ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα”.  Πινελιές που εστιάζουν περισσότερο στην εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αλλαγές και στα μηχανικά – όσο περιορισμένες κι αν είναι αυτές.

Καταρχάς, το πρώτο που διαπιστώνει κάποιος κοιτώντας τις φωτογραφίες, είναι οι νέοι, σαφώς πιο επιθετικοί προφυλακτήρες τόσο στο εμπρός μέρος, όσο και στο πίσω με τον πρώτο να φιλοξενεί την φαρδύτερη και ψηλότερη γρίλια με τα διαφοροποιημένα παραμετρικά “κοσμήματα” και τον δεύτερο, μεγαλύτερο ανακλαστήρα και τον διαχύτη. Πίσω βλέπουμε επίσης την επιμηκυμένη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής αλλά και την διπλή απόληξη της εξάτμισης που προσθέτει κι αυτή το δικό της λιθαράκι στην δημιουργία της N Line έκδοσης. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τις 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος και να σημειώσουμε ότι οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 διαφορετικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένης της διχρωμίας Polar White-Phantom Black και του “Shadow Grey” που είναι αποκλειστικό για το Tucson N Line.

Οι διαφοροποιήσεις συνεχίζονται στο εσωτερικό, όπου η Hyundai φέρνει κόκκινες ραφές, μεταλλικά πεντάλ και μαρσπιέ και μία σειρά “N” σημάτων ενώ όσον αφορά στην ανάρτηση, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι η προαιρετική, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση έχει αποκτήσει νέες ρυθμίσεις. Το Hyundai Tucson N Line είναι διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες της standard έκδοσης, εκτός από τον λιγότερο ισχυρό diesel.

The post Hyundai Tucson N Line. Η σπορ πλευρά του. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position για το γκραν πρι της Ολλανδίας

cars

Ford. Με ειδικό φίλτρο αέρα ενάντια στις αλλεργίες και τα μικρόβια

cars

ΤτΕ: Μειώθηκε η ονομαστική αξία των κόκκινων δανείων που διαχειρίζονται οι εταιρείες διαχείρισης το 2023

cars

Το Ford Ranger Raptor στο Ράλι Ντακάρ

cars

Volkswagen. Η πιο ισχυρή στην Ευρώπη για το 2019

cars

Jeep Grand Wagoneer Concept. Μεγάλο, πολυτελές και έτοιμο για την παραγωγή!

cars

Η AMG εγκαταλείπει τον V8 για χάρη ενός υβριδικού 4-κύλινδρου στη νέα C63;

cars

28 νεκροί σε επίθεση των παραστρατιωτικών εναντίον χωριού στο Σουδάν

cars

Ο Γιώργος Λάνθιμος με τη νέα ταινία του διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα

Bury