CARSNEWS
MOTONEWS

Jorge Martin: “Είμαι από τους πιο δυνατούς και μπορώ να νικήσω τον Pecco” – “Αν η Ducati δεν εκτιμά τη δουλειά ή το ταλέντο μου, δεν θα είναι η μόνη μου επιλογή”

Ο Jorge Martin έχει μπει πλήρως στον αγώνα για τον τίτλο του MotoGP μετά τη νίκη του στο Sachsenring.

Ο αναβάτης της Pramac Ducati είναι ήδη δεύτερος στη γενική κατάταξη, μόλις 62 βαθμούς πίσω από τον κορυφαίο Pecco Bagnaia. Σε συνέντευξή του στο MotoGP, ο Martin μίλησε για το πώς τα κατάφερε αυτή τη σεζόν.

Ο Ισπανός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MotoGP: «Στο Mugello πέρυσι  τερμάτισα 14ος ή 15ος στον αγώνα. και φέτος τερμάτισα δεύτερος, αρκετά κοντά στη νίκη, και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι είμαι από τους καλύτερους, από αυτούς που μπορούν να κερδίσουν αγώνες, και μάλιστα στον επόμενο αγώνα κέρδισα, στο Sachsenring.»

Στο Γερμανικό Grand Prix, ο Martin κέρδισε τον Pecco Bagnaia τόσο στον αγώνα του Sprint το Σάββατο όσο και στον αγώνα της Κυριακής. «Ήταν μια σημαντική στιγμή της σεζόν γιατί κατάλαβα ότι είμαι από τους πιο δυνατούς και ότι μπορώ να νικήσω τον Pecco. Όχι μόνο όταν είμαι ο πιο γρήγορος, αλλά όταν είμαστε και οι δύο γρήγοροι. Μπορώ να τον νικήσω.»

Η εξαιρετική απόδοση του Pecco Bagnaia καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν επιτρέπει στον αναβάτη της Ducati να βρίσκεται “σε πολύ καλή θέση” , σύμφωνα με τον Martin. «Μπορεί να καταφέρει να τερματίσει δεύτερος ή τρίτος. Μπορώ να αποφασίσω αν θα ρισκάρω ή όχι . Πρέπει να ρισκάρω λίγο περισσότερο για να ανακτήσω αυτούς τους βαθμούς, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να φτάσω εκεί και ότι θα το κάνω », εξήγησε.

Ο οδηγός της Pramac έδειξε επίσης τους μεγαλύτερους αντιπάλους του στον αγώνα για νίκες. «Πιστεύω ότι ο Binder μπορεί επίσης να είναι σε θέση να μειώσει τη διαφορά, δεν κάνει πολλά λάθη. Ο Marco [Bezzecchi] είναι επίσης πολύ γρήγορος, αλλά ίσως κάνει κάποια λάθη. αν και είχε την ευκαιρία να πετύχει σπουδαία αποτελέσματα. Νομίζω ότι εγώ και ο Pecco είμαστε λίγο πιο συνεπείς σε όλες τις πίστες. «Νιώθω ότι είμαστε ο Pecco και εγώ » , είπε.

«Έχουμε περάσει πολύ χρόνο μαζί στο παρελθόν με τον Pecco. Για δύο χρόνια κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο σπίτι, οπότε είχαμε καλές σχέσεις. Αλλά όταν παλεύεις για ένα Πρωτάθλημα είναι περίπλοκο. Δεν ξέρω πώς το κάνουν ο Pecco και ο Marco για να παλεύουν για τον τίτλο και να είναι το ίδιο την επόμενη μέρα . Τουλάχιστον από την πλευρά μου είναι κάπως πιο περίπλοκο . »

Αν και προς το παρόν η επίσημη ομάδα της Ducati είναι κλειστή, ο Μαρτίν δίνει τελεσίγραφο στον οίκο Borgo Panigale ότι έχει έναν ξεκάθαρο στόχο για το 2025, δηλαδή τη μετακόμιση σε εργοστασιακή ομάδα: «Η Ducati είναι η μόνη που μπορεί να πάρει μια απόφαση και να αλλάξει κάτι. Στόχος μου είναι να φτάσω εκεί το 2025: Νομίζω ότι το αξίζω . Έχω τη δυνατότητα να κερδίσω ακόμη και με άλλη μοτοσυκλέτα: η πρώτη μου επιλογή είναι η Ducati, αλλά αν δεν εκτιμούν πλήρως τη δουλειά και το ταλέντο μου, δεν είναι η μόνη επιλογή που έχω» .

Related Articles

UM Motorcycles: Νέα μάρκα στην Ελλάδα από την ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.

cars

Δαμάζοντας την YZR 750 0W31 – O Toprak Razgaltioglu σε ένα γύρο του Mu

cars

Συγκλονιστικό βίντεο: Ισραηλινός αστυνομικός καταδιώκει σε αυτοκινητόδρομο δύο άνδρες της Χαμάς και τους σκοτώνει

cars

Εντυπωσιακή αύξηση στις ταξινομήσεις – πωλήσεις δικύκλων τον Αύγουστο

cars

Στα κόκκινα η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισού, λόγω τροχαίου στα ΚΤΕΛ

cars

Ηράκλειο: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε τα ναρκωτικά με κούριερ

cars

Carmelo Ezpeleta: “Δεν θα υπάρξει πέμπτο KTM – Θα υπάρξουν παραχωρήσεις σε Honda και Yamaha”

cars

Tom Cruise: Έπεσε 6 φορές στον γκρεμό με μοτοσυκλέτα για το Mission Impossible 7

cars

Test – KTM 390 Duke 2024 – Αποστολή στην Ισπανία

cars