CARSNEWS
MOTONEWS

Koutroumanos Moto: Αγωνιστική τεχνογνωσία για το service της μοτοσυκλέ

Koutroumanos Moto: Αγωνιστική τεχνογνωσία για το service της μοτοσυκλέτας σου
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/2/2023

Φαντάσου τι μπορεί να κάνει για τη δική σου μοτοσυκλέτα ένα συνεργείο με εξειδικευμένους μηχανικούς που προετοιμάζουν αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Η Koutroumanos Moto ασχολείται με επισκευές, βελτιώσεις, service, αναπαλαιώσεις, ειδικές μετατροπές, επισκευή ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, ηλεκτρονική διάγνωση με μηχανήματα της TEXA, τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση ελαστικών και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε αγωνιζόμενους του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και οι ίδιοι άνθρωποι που υποστηρίζουν αναβάτες κορυφαίου επιπέδου, θα αναλάβουν τη συντήρηση της δικής σας μοτοσυκλέτας. Η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσίας των μηχανικών τους επιτρέπει να αναλαμβάνουν μοτοσυκλέτες οποιουδήποτε κατασκευαστή. 

Το συνεργείο, έχει επιστημονικά υπεύθυνο τον Βασίλη Κουτρουμάνο, τελειόφοιτο τεχνικής σχολής μηχανών εσωτερικής καύσης και συστημάτων μοτοσυκλετών, Ανώτερης Σχολής Μηχανοτρονικής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανοτεχνίτη, και πολυετή εμπειρία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Να θυμίσουμε ότι στην Koutroumanos Moto γνωρίζουν πόσο σημαντικά είναι τα ελαστικά για τη συμπεριφορά και τις μοτοσυκλέτας και την ασφάλεια του αναβάτη και τα προσφέρουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα προέρχονται από καταξιωμένους κατασκευαστές του χώρου (Michelin, Pirelli, Metzeler κ.α.), οπότε η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους είναι δεδομένη. Με κάθε αγορά ελαστικών η τοποθέτηση γίνεται δωρεάν, ενώ πραγματοποιείται και ζυγοστάθμιση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στρ. Μακρυγιάννη 38, Αγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλ. 2155508428

Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα συγκρούστηκαν σε χωριό της Ελασσόνας – Ένας άνδρας στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας – e-thessalia.gr

cars

Νέο σύστημα από την Triumph θα χαμηλώνει το ύψος σέλας εν κινήσει

cars

Αφιέρωμα – H ασφάλτινη πτέρυγα των Adventure για το 2024

cars

To ηλεκτρικό scooter Yamaha NEO’s σε νέα τιμή και με δώρο τη δεύτερη μπαταρία

cars

Νέες Yamaha Tenere 700 Extreme & Tenere 700 Explore

cars

Μια ανακατασκευή πραγματικό χάδι για τα μάτια

cars

Αξιόπιστη μοτοσυκλέτα ή αξιόπιστο after sales;

cars

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφει κλοπή μοτοσυκλέτας στο Ωραιόκαστρο

cars

Το δίτροχο υπερόπλο της ασφάλτου

cars