CARSNEWS
AUTONEWS

LEGO και Lamborghini αποκαλύπτουν την Sian FKP 37 “Technic”.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την παρουσίαση της Lamborghini Sian ως το πρώτο υβριδικό μοντέλο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και παράλληλα, το ισχυρότερο που έχει κατασκευάσει ποτέ! Μόλις 63 άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία ιδιοκτησίας και οδήγησης μίας ολοκαίνουριας Sian, με τα 819 άλογα της και τις εξωπραγματικές επιδόσεις της. Για όλους τους υπόλοιπους, η Lamborghini συνεργάστηκε με την LEGO ώστε να μπορέσουμε να συναρμολογήσουμε την δική μας Sian, ακόμα και αν αυτή αποτελείται από 3.696 τουβλάκια και είναι σε κλίμακα 1:8.

Ακόμα και έτσι όμως, η Sian FKP 37 από την LEGO Technic είναι μία εντυπωσιακή δημιουργία με 60 εκατοστά μήκος, 25  εκατοστά πλάτος, 13 εκατοστά ύψος και λειτουργικά κομμάτια. Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη Sian έχει απολύτως λειτουργικές “scissor” πόρτες και κινούμενη πίσω αεροτομή. Αυτό που δεν βλέπεις, είναι ότι εξοπλίζεται με ένα “πλήρως λειτουργικό 8-τάχυτο, σειριακό κιβώτιο” με paddles, τροχούς και… κανονική ανάρτηση. Άνοιξε το καπό δε και θα ανακαλύψεις το μικρότερο βαλιτσάκι που έχει φορέσει ποτέ το σήμα της Lamborghini! Γιατί στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας εντυπωσιακός V12 με κινούμενα πιστόνια!

Το kit είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία έναντι 379,99 ευρώ και συνοδεύεται από βιβλιαράκι οδηγιών πλήρες με φωτογραφίες και συνεντεύξεις από τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν στο project και μία διακοσμητική πλακέτα με τον μοναδικό σειριακό αριθμό της δικής σου Lamborghini Sian. Τι περίμενες δηλαδή; Ότι θα ήταν φθηνή;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Kia Sonet περνά άμεσα στην παραγωγή!

cars

Αστυπάλαια. Ξεκίνησε ο μετασχηματισμός του σε «πράσινο» νησί

cars

Fiat Panda: Ποιος είπε ότι στα 40 δεν μπορείς να ανανεωθείς;

cars

ΥΠΕΞ: Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ

Bury

Η ομάδα ABT CUPRA XE έτοιμη για τη σεζόν 2023

cars

Survivor: Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

cars

Η Mini επιβεβαιώνει τον διάδοχο του convertible για το 2025.

cars

Αυτή θα είναι η Formula 1 το 2022!

cars

Nissan Navara. Το νέο «όπλο» της πολεμικής αεροπορίας

cars