CARSNEWS
AUTONEWS

Marseaux: Όταν πέθανε η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι – Δεν άντεχα τη συμβίωση με τον πατέρα μου

Για την απώλεια της μητέρας της μίλησε η Marseaux αποκαλύπτοντας πώς εκείνη την περίοδο έφυγε από το σπίτι, καθώς δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε: «Μέχρι το λύκειο ήμουν το καλύτερο παιδί. Εκεί άρχισα λίγο και τρελάθηκα. Στο λύκειο που αρρώστησε πολύ η μητέρα μου και ήξερα πλέον ότι θα φύγει, εκεί λίγο κάπως το έχασα. Δεν διάβαζα καθόλου, δεν πήγαινα σχολείο. Είχα μία άρνηση, έκανα μία επανάσταση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της τονίζοντας: «Μου είχε βγει τέτοια άρνηση, που δεν ήθελα καθόλου να συναναστρέφομαι με τη μητέρα μου και προς την αδελφή μου είχα μια άρνηση και μετά όταν έφυγε μπήκα να πάρω τον ρόλο της μαμάς και μου είπε η αδελφή μου “δεν είσαι η μαμά μου”. Πέρασα την αρρώστια της, τον πόνο, οπότε έχω φοβία ότι θα αρρωστήσουν όλοι γύρω μου και θα φύγουν».

Παράλληλα μίλησε και για τη σχέση με τον πατέρα της, καθώς και για τη φυγή της από το σπίτι.

«Όταν πέθανε η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι, δεν είχα λεφτά καθόλου, γιατί δεν άντεχα τη συμβίωση με τον πατέρα μου, είχε γίνει κάπως περίεργη. Αντιδρούσε εκείνος επειδή είχε χάσει τη γυναίκα του, αντιδρούσα εγώ, ήμασταν σε σύγκρουση συνέχεια. Τώρα τον έχω κατανοήσει απόλυτα, πιστεύω και ξέρω ότι με συγχώρησε κι εκείνος. Έρχεται πάντα στα live μου και μου πετάει κουτάκια από μπύρες, γιατί εκείνος ακούει punk και στην punk ως ένδειξη ότι γουστάρουμε πετάμε κουτάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η τραγουδίστρια είπε ότι: «Παλιότερα έκλαιγα για μέρες όταν λάμβανα ένα αρνητικό σχόλιο στα social. Πλέον δεν δίνω τόση βάση. Έβγαλα ένα τραγούδι μπροστά στην τεφροδόχο της μητέρας μου, γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Κάθομαι εκεί και της μιλάω».

Related Articles

Το νέο Ford Mondeo μεταμορφώνεται σε… crossover.

cars

Έτσι θα κλείσει η Κυβέρνηση το μέτωπο με την Εκκλησία, το φάουλ του άλλου Κασσελάκη και η περίεργη επίσκεψη του Ράμα

Bury

Ανάκληση Citroen C3 / DS3

cars

Με τον Παρθενώνα που αχνοφαίνεται καλυμμένος από αφρικανική σκόνη λέει «καλημέρα» ο Αρκάς

cars

Nissan GT-R. Η δημιουργία του

cars

Η Genesis λανσάρεται στην Ευρώπη το καλοκαίρι.

cars

Mercedes-Benz EQB. Το νέο μέλος ήρθε πολύ γρήγορα!

cars

Volvo. Μόνο online τα ηλεκτρικά της μοντέλα

cars

Hyundai Bayon. Η νέα πρόταση της Hyundai στα κροσσόβερ διαθέσιμη από 15790 Ευρώ

cars