CARSNEWS
AUTONEWS

Mini Bulldog Racing Edition: Ειδική έκδοση προς τιμήν της συμμετοχής στις 24 ώρες του Nürburgring

Η ειδική έκδοση της Bulldog Racing για το Mini βασίζεται στο πλούσια εξοπλισμένο John Cooper Works με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και κινητήρα με ισχύ 231 ίππων και μέγιστη ροπή 320 Nm.

Με αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο, η ιδιωτική αγωνιστική ομάδα με έδρα το Nürburg γιορτάζει τον καλύτερο τερματισμό ενός Mini σε 24ωρο αγώνα στην 64χρονη ιστορία της μάρκας. Ο κινητήρας και πολλά χαρακτηριστικά του ειδικού μοντέλου είναι ίδια με εκείνα του αγωνιστικού αυτοκινήτου με τον αριθμό εκκίνησης No 126 της Bulldog Racing. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που επιβάλλονται από τους αγωνιστικούς κανονισμούς λάμπουν δια της απουσίας τους προς όφελος της καθημερινής χρηστικότητας.

Με τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και να τοποθετηθούν ανεξάρτητα ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, η Bulldog Racing Edition δημιουργεί μια πραγματική «αγωνιστική αίσθηση» στον δρόμο. Σημείο αναφοράς της ειδικής έκδοσης είναι η ανάρτηση KW V3 με ρυθμιζόμενη συμπίεση και επαναφορά, η οποία, μεταξύ άλλων, ενισχύει την πρόσφυση, βελτιώνει τη συμπεριφορά στις στροφές και αυξάνει την ασφάλεια στο όριο. Η ρύθμιση της ανάρτησης πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε όχημα από έναν από τους επαγγελματίες οδηγούς της Bulldog Racing στο Nürburgring Nordschleife.

Οι ζάντες αλουμινίου OZ HyperGT των 17 ιντσών σε συνδυασμό με τη σπορ εξάτμιση της μάρκας Remus δίνουν σε κάθε όχημα διακριτική αλλά δυναμική εμφάνιση. Το ειδικό μοντέλο φορά τα Pirelli P Zero Performance διαστάσεων 205/45R17. Το πακέτο Stern Performance Parts Clubsport αντικαθιστά το πίσω κάθισμα με μία μπάρα θόλων με πλέγμα και μοκέτα, εξοικονομώντας βάρος και βελτιώνοντας την απόδοση του αυτοκινήτου.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της εξωτερικής σχεδίασης είναι η μεγάλη διακοσμητική μεμβράνη Bulldog Racing στην οροφή, που, κατά παράδοση, κοσμεί όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας. Στο εσωτερικό, κάθε όχημα συνοδεύεται από μία αριθμημένη πλακέτα που πιστοποιεί ότι πρόκειται για μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής και καταγράφει την ημέρα που σεταρίστηκε η ανάρτηση στο Nordschleife, καθώς και διάφορα άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά.

Related Articles

Nέο Hyundai Santa Fe– Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

BMW i4. Ένα ηλεκτρικό sport sedan με έως 530 ίππους και 590 χιλιόμετρα αυτονομία.

cars

Η Honda πιστεύει ακόμα στο υδρογόνο

cars

Nέο Volkswagen T-Roc R. Aγριεμένο

cars

Με πανίσχυρο boxer 2,4 λίτρων το επόμενο Subaru WRX.

cars

Ισραήλ και Ιράν αλλάζουν το «παιχνίδι» στη Μέση Ανατολή, απειλώντας με ανοιχτή σύρραξη

Bury

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: Κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά

cars

Porsche: Η Taycan ξεπέρασε σε πωλήσεις την 911!

cars

Νέο Toyota Yaris Cross. To καινούριο κροσσόβερ της Toyota

cars