CARSNEWS
AUTONEWS

Mitsubishi Outlander. Σύγχρονο και επιβλητικό!

Η Mitsubishi παρουσίασε επιτέλους το νέο Outlander που αντικαθιστά την γερασμένη τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά, 3η γενιά του μοντέλου με ένα σημαντικά αναβαθμισμένο και εκμοντερνισμένο μοντέλο που θα διεκδικήσει με αξιώσεις πλέον το μερίδιο αγοράς που θεωρεί ότι του ανήκει όταν λανσαριστεί αρχικά στη Β. Αμερική τον ερχόμενο Απρίλιο και εν συνεχεία, σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα Outlander που βασίζεται στο “αμερικανικό” Nissan Rogue (το αντίστοιχο X-Trail για εμάς) εκμεταλλευόμενο τις συνέργειες που αναπτύσσονται εντός της Συμμαχίας αλλά το κάνει με τον δικό του τρόπο και με τον δικό του χαρακτήρα.

Το νέο Mitsubishi Outlander έχει μήκος 4,68 μέτρα, πλάτος 1,86 μέτρα και ύψος 1,74 μέτρα που σημαίνει ότι είναι 5 εκατοστά φαρδύτερο από τον προκάτοχο του, ενώ 3,6 εκατοστά μεγαλύτερο είναι και το μεταξόνιο με ότι αυτό σημαίνει για τους προσφερόμενους χώρους για τους επιβάτες (κυρίως των πίσω καθισμάτων) και τις αποσκευές. Επί του θέματος των επιβατών, να σημειώσουμε ότι το νέο Outlander διαθέτει ως standard τρεις σειρές καθισμάτων, με την ιαπωνική εταιρία να υπόσχεται έναν “ήσυχο και γαλήνιο χώρο που εκπέμπει ποιότητα και άνεση”. Μπορεί να ακούγεται πολύ μαρκετινίστικο αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες εικόνες τουλάχιστον, μαρτυρούν μία αναβάθμιση όχι μόνο με τις επενδύσεις (αυθεντικό δέρμα για τις ακριβότερες εκδόσεις, ύφασμα και suede για τις πιο… βασικές) και τα αλουμινένια διακοσμητικά, αλλά και το γενικότερο design. Εκεί όπου κεντρικό ρόλο έχει η οθόνη 9 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων στην δεύτερη οθόνη των 12,3 ιντσών, με τα υπόλοιπα στοιχεία να παρουσιάζονται λιτά και λειτουργικά αλλά όχι πρόχειρα.

Όσον αφορά στα μηχανικά, το Outlander θα είναι αρχικά διαθέσιμο μονάχα με έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με απόδοση 184 ίππων και 245 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με ένα κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT) και φυσικά, το Super All-Wheel Control σύστημα τετρακίνησης της Mitsubishi που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε 6 διαφορετικά προγράμματα. Εναλλακτικά, θα προσφέρεται και μία δικίνητη έκδοση ενώ η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων θα συμπληρωθεί αργότερα τουλάχιστον με ένα plug-in υβριδικό σύνολο.

Τέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το Mitsubishi Outlander έρχεται με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 11 αερόσακους, adaptive cruise control, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων, αυτόματου φρεναρίσματος έκτατης ανάγκης, προειδοποίησης πρόσκρουσης κ.ά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ξέρουμε όταν παρουσιαστεί λεπτομερώς για την ευρωπαϊκή αγορά καθώς δεν αποκλείεται να αλλάξουν μερικές λεπτομέρειες.

The post Mitsubishi Outlander. Σύγχρονο και επιβλητικό! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Ford περιορίζει τη συνεργασία με την VW στα ηλεκτρικά

cars

Volkswagen ID. Space Vizzion Concept. Ελκυστική πρακτικότητα.

cars

GoodYear. Νέο καινοτόμο ελαστικό

cars

Mini John Cooper Works GP. Το ταχύτερο Mini παραγωγής στην ιστορία!

cars

Η Porsche εξελίσσει ένα ηλεκτρικό σύστημα με 4 ηλεκτροκινητήρες!

cars

Οι ρύποι φέρνουν το τέλος της BMW M2 στην Ευρώπη!

cars

Ford. Με νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προσφέρει μοναδικά οφέλη και προνόμια

cars

Ford Bronco Sport. Φέρνει το off-road σε μία κατηγορία όπου λείπει χαρακτηριστικά!

cars

Νέα Porsche 911 Turbo S. Το επιστέγασμα 45 ετών εξέλιξης!

cars