CARSNEWS
MOTONEWS

MotoGP – Αποκάλυψη: «Κανένας Marquez δεν έχει θέση στην Yamaha»

Σε προσωπική και οικογενειακή βεντέτα έχει εξελιχθεί το γνωστό τοις πάσι πλέον, σκηνικό μεταξύ Marquez και Rossi το 2015, με τους μπλε να λέγεται ότι μπλόκαραν ευθέως την μεταγραφή του Alex Marquez στην Petronas, το 2020, για να μην τρέξει στα MotoGP με μοτοσυκλέτα Yamaha!

Δεν λέει να σιγάσει η βεντέτα, μεταξύ της Yamaha και των αδερφών Marquez, καθώς όπως αποκαλύφθηκε τα τελευταία 24ωρα, έπαιξε καίριο ρόλο στην καριέρα του Alex Marquez και στην άνοδο του στα MotoGP. Πιο συγκεκριμένα, σε αποκαλύψεις προέβη ο Razlan Razali, επικεφαλής της Petronas Yamaha και της RNF Aprilia, όσον αφορά τα παρασκήνια της εποχής του 2019.

Σύμφωνα με τον Razali, η ίδια η Yamaha άσκησε Veto στην μεταγραφή του Alex Marquez στην Petronas, ακόμα και όταν το συμβόλαιο αφορούσε θέση στα Moto2! Όπως λέει ο Razali, η Yamaha διαφώνησε κάθετα στην μελλοντική άνοδο του Alex Marquez στα MotoGP, με δική της μοτοσυκλέτα, εξηγώντας την κατάσταση ως ακολούθως:

«Η Dorna μας έδωσε μία ακόμα θέση στην Moto2 για τον 2020, μου άρεσε ο Alex Marquez και τον είχα στα υπ’όψιν μου. Οπότε, συναντηθήκαμε μερικές φορές μυστικά και υπογράψαμε, στο τροχόσπιτο των Marquez, για τον Alex να είναι μια χρονιά μαζί μας στην Moto2, και το 2021, όταν ο Fabio θα πήγαινε στην εργοστασιακή ομάδα, ο Alex θα ανέβαινε στα MotoGP μαζί μας. Έχω την φωτογραφία στο κινητό μου, διότι το υπογράψαμε. Αυτό έγινε τον Αύγουστο του 2019, το βράδυ στις 10 η ώρα. Είπα στην Yamaha τα σχέδια μου και μου είπαν, όχι, κανένα μέλος της οικογένειας Marquez δεν μπορεί να είναι στην Yamaha. Απάντησα, γιατί; Είναι δική μου ομάδα. Μου είπαν, είναι εξαιτίας όσων συνέβησαν το 2015. Έγινε τελείως προσωπικό για αυτούς».  

Related Articles

Daytona Hobby: Το οδηγείς χωρίς δίπλωμα

cars

Πατέντα για διαφορετική τοποθέτηση καθρεπτών από τη Honda

cars

Indian FTR x 100% Carbon 2024 – Για 400 γκαράζ και μόνο

cars

Κρήτη: Άρπαξαν μοτοσυκλέτα από γειτονιά – Συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα

cars

Νέος τιμοκατάλογος SWM 2024

cars

Αυτό είναι το νέο τρικύλινδρο της CFMOTO – MV Agusta στα μισά λεφτά

cars

Μια BMW σκέτη μαγεία από την Krautmotors

cars

Τροχαίο στην Αργολίδα: Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε σε διασταύρωση με ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός της μηχανής

cars

Αποχωρεί η BMF από τη FEMA

cars