CARSNEWS
MOTONEWS

Daytona Hobby: Το οδηγείς χωρίς δίπλωμα

Daytona Hobby: Το οδηγείς χωρίς δίπλωμα
  • Διαβάστηκε από 5.352 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/4/2023

Μετακινήσου με ευκολία και άνεση στο ασφυκτικό κέντρο της πόλης. Με τις μικρές του διαστάσεις και την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, το Daytona Hobby, θα κάνει διασκεδαστική κάθε διαδρομή.

Mini διαστάσεις, maxi ευελιξία

Το Daytona Hobby, ανήκει στην κατηγορία των mini moto, δηλαδή είναι μια μοτοσυκλέτα μικρών διαστάσεων με χόμπι του την αστική μετακίνηση, αφού λατρεύει να ελίσσεται σβέλτα ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα κα να σου γλιτώνει χρόνο και χρήμα. Έχει μοντέρνα, naked εμφάνιση με το κόκκινο πλαίσιο χωροδικτύωμα να είναι σε κοινή θέα, παραπέμποντας σε σπορ κατασκευές. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει ο διπλός προβολέας με τις LED συστοιχίες σε ρόλο DRL, ενώ ίδιας τεχνολογίας είναι τα φλάς, όπως αρμόζει σε κάθε σύγχρονη μοτοσυκλέτα. Παρά τις μικρές του διαστάσεις, η εργονομία είναι προσεκτικά μελετημένη με τη θέση οδήγησης να είναι ευρύχωρη και το ρυθμιζόμενο τιμόνι να σου επιτρέπει να τη φέρεις στα μέτρα σου. Τα 760 χιλιοστά που απέχει η σέλα από το έδαφος επιτρέπουν στα πόδια να πατούν εύκολα κάτω και σε συνδυασμό με το βάρος των μόλις 118 (107 για το 50άρι) οι μανούβρες γίνονται χωρίς καμιά δυσκολία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το οδηγείς ακόμα και χωρίς δίπλωμα

Το Hobby έρχεται με δυο κινητήρες στα 125 και 50 κυβικά. Στην πρώτη περίπτωση, οδηγείται με δίπλωμα Α1 ή αυτοκινήτου, με το αερόψυκτο σύνολο να αποδίδει 9 ίππους. Η Daytona ανακοινώνει κατανάλωση μόλις 2,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, που σημαίνει ότι σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 9 λίτρων, η αυτονομία αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα. Στη περίπτωση των 50 κυβικών υπάρχουν δυο εκδόσεις με την τελική να περιορίζεται στα 45 ή 25 χλμ. / ώρα, τις οποίες οδηγείς αντίστοιχα με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) ή χωρίς δίπλωμα. Το 50άρι Hobby διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου 11 λίτρων, με την κατανάλωση καυσίμου να πέφτει στα 1,9 λίτρα / 100 χλμ. και 4τλαχυτο κιβώτιο, ενώ ο κινητήρας των 125 κυβικών συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων.

Δίσκοι μαργαρίτα και σύστημα συνδυασμένης πέδησης.

Το ανεστραμμένο πιρούνι και το μονό αμορτισέρ χαρίζουν όχι μόνο εμφάνιση, αλλά και συμπεριφορά μοτοσυκλέτας συνθέτοντας ένα ομοιογενές σύνολο με υψηλή ποιότητα κύλισης. Οι αλουμινένιοι τροχοί των 12 ιντσών χαρίζουν μεγάλη ευελιξία και «ντύνονται» με ελαστικά διάστασης 120/70-12 εμπρός και πίσω. Στον τομέα των φρένων έχουμε όμορφης σχεδίασης δίσκους «μαργαρίτα» 220 και 190 χιλιοστών με σύστημα συνδυασμένης πέδησης για αποδοτικό φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες φτάνουν στον αναβάτη μέσα από μια ψηφιακή οθόνη που διαθέτει στροφόμετρο, ταχύμετρο, ρολόι, στάθμη καυσίμου, ολικό και μερικό χιλιομετρητή. 

Τιμές:

  • Daytona Hobby 125: 2.095 ευρώ
  • Daytona Hobby 50: 1.696 ευρώ


Mini διαστάσεις, maxi ευελιξία 

Το οδηγείς ακόμα και χωρίς δίπλωμα

Δίσκοι μαργαρίτα και σύστημα συνδυασμένης πέδησης.  

Εσύ επιλέγεις ευελιξία ή προτιμάς μεγαλύτερο όγκο για πιο επιβλητική παρουσία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Τραγικό θάνατο βρήκε YouTuber: Σκοτώθηκε με μοτοσυκλέτα προσπαθώντας να πιάσει 300 χλμ./ώρα (βίντεο)

cars

Συναγερμός στον Βόλο: Οδηγός μηχανής παραβίασε τις μπάρες και καρφώθηκε σε τρένο

cars

Νεκρός 44χρονος από τη σύγκρουση μηχανής με τρένο στον Βόλο

cars

Yamaha – Μείωση τιμής στο Neo’s Dual Battery

cars

Johann Zarco, Honda και μεταγραφικά σενάρια

cars

Verge Motorcycles: Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με υπογραφή Mika Häkkine

cars

Στην Ελλάδα η ελαφριά σπορ Aprilia RS 457, ποια είναι η τιμή της

cars

Τι απαγορεύεται να μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου -Το πρόστιμο που περιμένει τους απρόσεκτους οδηγούς

cars

Αυτά είναι τα νέα υπερόπλα της Ελληνικής Αστυνομίας -Τέλος στην παρανομία στους δρόμους

cars