CARSNEWS
F1 & RACES

O Πέρεζ ετοιμάζεται για κάτι πρωτοφανές για τη Red Bull Racing

Ο Μεξικανός οδηγός στοχεύει σε νέα νίκη στη Σιγκαπούρη, σε ένα Σαββατοκύριακο που σημειώνει ένα ξεχωριστό επίτευγμα.

Στο Grand Prix της Σιγκαπούρης που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και αποτελεί τον δέκατο-πέμπτο γύρο του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1, ο Σέρχιο Πέρεζ θα πραγματοποιήσει τη 250η του εκκίνηση!

Έτσι ο Μεξικανός θα γίνει μόλις ο ενδέκατος οδηγός στην ιστορία που θα φτάσει σε αυτό τον αριθμό κι ο πρώτος που θα το κάνει οδηγώντας για τη Red Bull Racing.

«Αυτός θα είναι ο 250ος αγώνας μου στη Formula 1 και ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έφτανα σε αυτόν τον αριθμό όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Είναι ένα όνειρο και είμαι περήφανος που έχω εκπροσωπήσει το Μεξικό σε κάθε άκρη του πλανήτη τόσα χρόνια. Θα ήθελα να τους χωρίσω άλλη μία νίκη αυτή την Κυριακή. Έχω ένα ειδικού σχεδιασμού κράνος ειδικά για αυτό το ορόσημο και νομίζω πως θα μοιάζει πολύ ξεχωριστώ υπό το φως των προβολέων», είπε ο Perez.

Ο Σέρχιο Πέρεζ στη Σιγκαπούρη

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός από τη Γουαδαλαχάρα είχε κατακτήσει πέρυσι τη νίκη στην απαιτητική αγωνιστική διαδρομή της Μαρίνα Μπέι.

«Ο περυσινός μου αγώνας εκεί ήταν ίσως ένας από τους καλύτερους στην καριέρα μου. Ήταν δύσκολο, με τη ζέστη, τις καιρικές συνθήκες και την αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται σε ένα σιρκουί πόλης. Προφανώς θα ήθελα να επαναλάβω τη νίκη αλλά θα είναι δύσκολο, η νέα σχεδίαση θα κάνει τον τρίτο τομέα της πίστας πιο γρήγορο και αναμένουμε βροχή, θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον», τόνισε ο Πέρεζ.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Related Articles

Δωρεάν πελατειακά σασί στη Formula 1;

cars

H Ferrari δηλώνει έτοιμη να «παρατήσει» νωρίς τη σεζόν

cars

Χάμιλτον: Τεράστια η πίεση για αποτελέσματα το 2024

cars

Formula 1: Ανακοίνωσε Grand Prix στη Μαδρίτη από το 2026

cars

Ανακαλύπτοντας τους μελλοντικούς πρωταθλητές της Formula 1

cars

Ξάφνιασε η συμφωνία Verstappen-Red Bull

cars

‘A lot of respect’ – F1 drivers praise Alonso’s endurance

cars

Η… “ερωτική” σχέση του αθλητισμού με τα ενεργειακά ποτά – Η περίπτωση Red Bull και Formula 1

cars

Ferrari: Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου

cars