CARSNEWS
AUTONEWS

Opel Experimental: Το νέο concept car που δείχνει το όραμα της εταιρείας

Η Opel αποκαλύπτει το όνομα του νέου πρωτότυπου αυτοκινήτου της: Opel Experimental. Το νέο concept car του Γερμανού κατασκευαστή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην IAA Mobility στο Μόναχο (5-10 Σεπτεμβρίου 2023).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Florian Huettl, δήλωσε: «Το Opel Experimental δείχνει ξεκάθαρα το όραμά μας για ολόκληρη τη μάρκα, όχι μόνο για ένα μοντέλο. Δείχνει το μέλλον της Opel και θα επηρεάσει όλα τα οχήματα παραγωγής της επόμενης γενιάς. Συμβολίζει αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε με την μάρκα».

Το Experimental αποτελεί το επόμενο στάδιο εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Bold and Pure που πρωτοεμφανίστηκε στο πρωτότυπο GT X Experimental. Το νέο concept car της πρώην Γερμανικής εταιρίας δηλώνει τη δυναμική παρουσία της μάρκας μέσα στο Stellantis Group, δίνοντας νέα πνοή στους πυλώνες της μάρκας Detox, Modern German και Greenovation.

Επιπλέον, θα είναι το πρώτο Opel που θα φέρει το νέο Opel “Blitz” που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Το νέο λογότυπο τοποθετείται σε περίοπτη θέση στο κέντρο του Opel Compass, το οποίο αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των εμπρός, πίσω και εσωτερικών σχεδιαστικών στοιχείων της μάρκας.  

Το νέο πρωτότυπο Experimental συνεχίζει τη μακρά και επιτυχημένη παράδοση των πρωτότυπων αυτοκινήτων «made in Rüsselsheim», μια παράδοση που ξεκίνησε το 1965, όταν η Opel παρουσίασε το θρυλικό Experimental GT.

Related Articles

Το νέο Opel Astra έρχεται με “φρέσκο” design και υβριδική, OPC έκδοση!

cars

Συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα 2 άτομα για διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

cars

Νέο Audi Α3 Sportback. Πλήρης εκσυγχρονισμός

cars

Jeep Wrangler. Γυρίζει τον κόσμο

cars

Porsche Cayenne Turbo GT. Είναι γρήγορη. Για την ακρίβεια, η γρηγορότερη

cars

Volvo. Θα αναπτύσσει μόνη της το αναγκαίο λογισμικό

cars

Mazda3 TCR. Με 350 άλογα και στιλ…

cars

Volvο. Παρουσιάζει  το τεχνολογικό σχέδιο δράσης της για το μέλλον

cars

Ford Transit. Mε νέο αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων

cars