CARSNEWS
AUTONEWS

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet. Το πρώτο teaser του υπερπολυτελούς διθέσιου!

Η Dawn μπορεί να είναι ένα από τα παλαιότερα μοντέλα στην γκάμα της Rolls-Royce αλλά θα γίνει και το πρώτο που θα ενταχθεί στην “Collection Car” οικογένεια αυτή την δεκαετία. Η Dawn Silver Bullet, είναι σύμφωνα με την αγγλική εταιρία “μία ωδή στην χλιδή” και στο “πρόστυχο, ανέμελο παρελθόν” που αντλεί επιρροές από φημισμένα roadsters της δεκαετίας του 1920 και προσφέρει στους τυχερούς ιδιοκτήτες όχι μόνο ένα συλλεκτικό κομμάτι, όχι μόνο ένα υπερπολυτελές, διθέσιο cabrio αλλά και μία ανάμνηση περασμένων εποχών.

Το highlight της Dawn Silver Bullet είναι το λεγόμενο “Aero Cowling” που δημιουργεί μία αίσθηση ταχύτητας, η ασημένια “ραχοκοκκαλιά” που φέρνει το αμάξωμα στην καμπίνα καθώς και το “vapour-blasted” windbreak από τιτάνιο που ολοκληρώνει το Aero Cowling. Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο αποκλειστικό για την συγκεκριμένη έκδοση, “ultra-metallic” ασημένιο χρώμα και στα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό. Υλικά όπως τα ανθρακονήματα και το δέρμα που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο.

Δυστυχώς, η Rolls-Royce ανακοίνωσε ότι η παραγωγή της Dawn Silver Bullet θα περιοριστεί στα 50 αυτοκίνητα αλλά σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι εκτός από το όχημα καθεαυτό, ο κάθε πελάτης θα αγοράζει και την πρόσβαση σε μία σειρά αποκλειστικών “επικών ταξιδιών” που θα διοργανώνει η Rolls-Royce και θα κάνει διαθέσιμα μέσω του “ψηφιακού σπιτιού” των ιδιοκτητών, με ονομασία Whispers.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Volvo P1800 Cyan είναι το ρετρομοντέρνο στα καλύτερα του.

cars

Εμανουέλ Μακρόν: «Η Ευρώπη οφείλει να υπερασπισθεί τα στρατηγικά της συμφέροντα στις οικονομικές σχέσεις με την Κίνα»

cars

Πάνος Τσακλόγλου: Οι δύο σημαντικοί λόγοι εγγραφής στο ΤΕΚΑ

cars

Citroen. Σε εορταστικό κλίμα οι τιμές των μοντέλων της

cars

Αύξηση 30% στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου τον περασμένο Νοέμβριο

cars

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις ληστείας και σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκων

Bury

Mercedes-Benz EQB. Το νέο μέλος ήρθε πολύ γρήγορα!

cars

Το ρωσικό παιδομάζωμα: Το Κίεβο έφερε πίσω 13 παιδιά από τη Μόσχα

Bury

Η McLaren Elva είναι πλέον διαθέσιμη με παρμπρίζ.

cars