CARSNEWS
AUTONEWS

Seat. Tα εξηλεκτρισμένα μοντέλα θα αυξήσουν τις πωλήσεις

Ο αντίκτυπος του COVID-19 επιβράδυνε προσωρινά την πορεία των πωλήσεων της SEAT. Αφού αυτές αυξήθηκαν σταθερά από το 2013, οι συνολικές πωλήσεις σημείωσαν πτώση κατά 25,6% το 2020 με 427.000 αυτοκίνητα (2019: 574.078), μετά τον υψηλότερο όγκο πωλήσεων που επετεύχθη στην ιστορία της εταιρείας το 2018 και 2019. Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω της παράλυσης που προκλήθηκε στην αγορά από τον ιό COVID-19 την περασμένη άνοιξη και των επιπτώσεων του δεύτερου κύματος της πανδημίας στο τελευταίο μέρος του έτους.

Το 2021 θα είναι χρονιά μετασχηματισμού, χάρη στο νέο CUPRA Formentor και τη νέα οικογένεια Leon, και τα δύο με plug-in υβριδικές εκδόσεις, ενώ φέτος θα παρουσιαστεί το CUPRA el-Born, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Η SEAT  σχεδιάζει να λανσάρει τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα το 2021, τα οποία θα ενταχθούν στη γκάμα ηλεκτρικών, μετά το SEAT Mii Electric, το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας και τις εκδόσεις e-HYBRID των SEAT Leon και CUPRA Leon. Το πρώτο τρίμηνο του 2021, η CUPRA θα λανσάρει δύο plug-in hybrid εκδόσεις του Formentor, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την ανάπτυξη του νέου μοντέλου ενώ σχεδιάζει να λανσάρει το CUPRA el-Born, το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Το νέο SEAT Tarraco e-HYBRID θα λανσαριστεί επίσης στις αρχές του τρέχοντος έτους.

The post Seat. Tα εξηλεκτρισμένα μοντέλα θα αυξήσουν τις πωλήσεις first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alpine A110 Legende GT. Γαλλική φινέτσα και 300 ίπποι.

cars

Επτά νέα ηλεκτρικά θα λανσάρει η Kia μέχρι το 2027.

cars

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση ενόψει των ευρωεκλογών – Ποια θέματα προτάσσει το Μαξίμου – Στη Λιθουανία σήμερα ο πρωθυπουργός

cars

Ferrari 296 GTB. Η “μικρή” των 830 υβριδικών ίππων!

cars

Πέθανε ο ηθοποιός Μπερνάρντ Χιλ – Ήταν ο βασιλιάς Θίοντεν στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών και ο πλοίαρχος στον Τιτανικό

Bury

Mercedes-AMG EQE. Ηλεκτρικό super-sedan με έως 687 ίππους!

cars

Jeep Wrangler. Γυρίζει τον κόσμο

cars

Volkswagen Transporter. Έγινε 70 ετών

cars

Ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πωλητήριο στα Mirage 2000, τα F-16 και τα F-4 – «Πρέπει να αποκτήσουμε αεροσκάφη τέταρτης γενιάς»

cars