CARSNEWS
F1 & RACES

Shakira για πες αλεύρι η ρακέτα σε περιμένει

Shakira για πες αλεύρι η ρακέτα σε περιμένει

Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Lewis Hamilton απολαμβάνει το διάλειμμα από τη F1 με τον άσο του τένις και κάνει ξεκάθαρη με τη στάση ποσειδώνος της Shakira σε καμια πίστα να πεί κανα τραγουδάκι.

Ο Lewis Hamilton το παίζει διπλό ταμπλό και προκαλέι τους παπαράτσι του Engine Power να ασχοληθούν με το θέμα αφού  εθεάθη να απολαμβάνει ύστερα από ένα διάλειμμα από την πίστα της Formula 1 πάνω σένα υπερπολυτλεw yacht με μια νέα εθαίρια ύπαρξη και συγκεκριμένα της σταρ του τένις Jenny Stray Spetalen ύστερα από μόνο μερικές μέρες μετά από πάρτι στο πλευρό της ποπ σταρ Shakira. Λες να του τραγούδησε σου ρίχνω άκυρο αφού verstappen δεν κερδίζεις…

Ο Lewis Hamilton εθεάθη να αφήνει τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της Formula 1 και μαζί του σε διακοπές η συμπατριώτισσά του σταρ των αθλημάτων Jenny Stray Spetalen.

Ο Χάμιλτον έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν στην έδρα του την περασμένη εβδομάδα, αφού εξασφάλισε την τρίτη θέση στο Βρετανικό Γκραν Πρι πίσω από τον συμπατριώτη του Λάντο Νόρις και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται τέταρτος στην κατάταξη οδηγών έχοντας εξασφαλίσει το τέταρτο βάθρο της σεζόν στο Silverstone.

Τώρα ο Hamilton έχει λίγο χρόνο μακριά από το να καθίσει πίσω από το τιμόνι, με τον Άγγλο και τους άλλους οδηγούς να κάνουν ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων πριν προετοιμαστούν για το επερχόμενο Grand Prix της Ουγγαρίας.

Εκμεταλλευόμενος το ρεπό του, ο άνδρας της Mercedes πέταξε στην Ίμπιζα όπου εθεάθη να χαλαρώνει σε ένα γιοτ. Ο Χάμιλτον δεν ήταν φυσικά ο μόνος, αφού μαζί του ήρθε και η 20χρονη άσος του τένις Jenny Stray Spetalen..

F1-Driver-Lewis-Hamilton-Enjoys-A-Vacation-With-Eiza-Gonzalez-Jenny-Stray-Spetalen-Baz Μαζί με τον Lewis Hamilton η Jenny Stray Spetalen

Η Spetalen είναι περισσότερο γνωστή για τις ιδιότητες της στο γήπεδο του τένις, καθώς και για την κόρη του Νορβηγού μεγιστάνα Øystein Stray Spetalen. Μαζί με τον 20χρονο σταρ του τένις, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν μαζί με τη Μεξικανή ηθοποιό Έιζα Γκονζάλες, καθώς και τον σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν και τη σύζυγό του Κάθριν Μάρτιν.

Η εμφάνιση του οδηγού της Mercedes στο πλευρό του Spetalen έρχεται λίγες μέρες μετά τη φωτογραφία του Hamilton να κάνει πάρτι με την ποπ σταρ Shakira . Είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Χάμιλτον και η ποπ αίσθηση έβγαιναν ραντεβού και η εμφάνισή τους μετά το Βρετανικό Γκραν Πρι της περασμένης εβδομάδας το τροφοδότησε περαιτέρω.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Related Articles

Η Renault κατέθεσε ένσταση για τις Racing Point

cars

Κινδυνεύει το πρόγραμμα F1 της Renault;

cars

Οι ομάδες δεν θα έχουν λόγο στο νέο καλεντάρι της F1

cars

Κυριακή του Πάσχα με Grand Prix στην Πορτογαλία

cars

GP Ρωσίας: Μπροστά η Ferrari στην τελευταία πρόβα

cars

Verstappen: Πως να μην είναι φαβορί η Mercedes;

cars

O Jos Verstappen θέλει τον Hulkenberg στη Red Bull

cars

McLaren “excited” by new F1 junior Bortoleto

cars

Alpine reveal they are talking with Mick Schumacher over a potential endurance racing programme

cars