CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: «Ο σοφός Λαμάι τον είχε πει γλίτσα, την ίδια άποψη είχα» είπε ο Περπατάρης για τον Ταλαδιανό

Οι σχέσεις που διατηρούν το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Γιάννης Περπατάρης, είναι μάλλον τεταμένες με τον τελευταίο να δίνει στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι συνέχεια στην κόντρα τους.

Συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, υπήρξε ακόμη μια στιγμή έντασης, μετά τους χαρακτηρισμούς περί βλακείας που ειπώθηκαν, ανάμεσα τους, μια ημέρα νωρίτερα.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του Survivor στο νέο επεισόδιο, ο Γιάννης Περπατάρης σημείωσε «Κύριο θέμα πάλι στο συμβούλιο του νησιού ήμουν εγώ. Μου είπαν για τον Σταμάτη και κάτι που του είπα στον πάγκο, η αλήθεια είναι όμως ότι δεν το θυμόμουν. Ότι τον είπα βλάκα έτσι όπως πανηγύριζε. Εντάξει, πραγματικά έχω κουραστεί με αυτό το θέμα, με τον Σταμάτη. Δεν μπορώ να κρατήσω και γω το στόμα μου, βλακεία μου αν το είπα αλλά ώρες ώρες αντιδρά πολύ περίεργα. Δεν ξέρω, δεν γίνεται να έχουμε το θέμα μόνο με αυτόν. Κι αν το είπα, σίγουρα θα το είπα και θα το εννοούσα κιόλας».

«Είπα να μην με υποστηρίξει κανένας. Ακόμα και στην Κατερίνα, που πήγε να μιλήσει, της είπα «δεν χρειάζεται να πεις τίποτα». Δεν χρειάζομαι δικηγόρο και δεν χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα θέματα για τον Σταμάτη. Δεν ήθελα και γω να δώσω έκταση γιατί ξέρω πως θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του και λέει, λέει και ξαναλέει» συμπλήρωσε ο 34χρονος αγρότης.

«Ο Σταμάτης θέλει να είναι το επίκεντρο και να ασχολούνται μαζί του για να κερδίζει τηλεοπτικό χρόνο. Προφανώς δεν έχω τίποτα, απλά είναι η συμπεριφορά του τέτοια που εγώ δεν θα του μίλαγα καν έξω. Ο σοφός Λαμάι τον είχε πει και γλίτσα, κάτι είχε δει παραπάνω αυτός. Την ίδια άποψη είχα και γω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο παίκτης του Survivor.

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεών του:

Related Articles

Η Mercedes θα μειώσει τα coupe και cabriolet μοντέλα της.

cars

Subaru και Toyota συνεργάζονται για ένα καυτό, AWD hatchback;

cars

Mercedes X-Class και σε τροχόσπιτο

cars

Το πρώτο ηλεκτρικό van της Amazon είναι πραγματικότητα!

cars

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε βομβαρδισμό στο Μπέλγκοροντ της Ρωσίας

cars

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η Eurobank στηρίζουν στα πρώτα τους βήματα τα νεογέννητα της Μυτιλήνης και της Δυτικής Λέσβου

cars

Κολλημένοι στις οθόνες: Η 2η σεζόν του Drive to Survive στις 28 Φεβρουαρίου!

cars

COVID και Brexit καθυστερούν το επόμενο Nissan Qashqai.

cars

Η Mazda σκέφτεται το μέλλον του MX-5.

cars