CARSNEWS
NEW MODELS

«Αισθάνομαι 20 ετών, θέλω να αποκτήσω παιδί»


Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ MOTOGP, Ο VALENTINO ROSSI, ΕΓΙΝΕ 41 ΕΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 10/5/2020

Προφανώς δεν ακούει ελληνική μουσική. Αλλά και να άκουγε, όταν η αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου είχε κάνει επιτυχία με το «Οι Σαραντάρες», δεν ήταν ούτε καν δέκα ετών για να το… θυμάται!

Ο… σαραντάρης (από πέρυσι) Valentino Rossi έρχεται σχεδόν 33 χρόνια έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του 1987 να επιβεβαιώσει ότι όταν ο Γιάννης Καραλής έγραφε τους στίχους αυτού του τραγουδιού, έβλεπε… πολύ μπροστά!

«Νοιώθω σαν να είμαι 20 κι όχι 40 ετών» δήλωσε ο «Vale», ο οποίος στις 16 Φεβρουαρίου «πάτησε» τα 41. Και έριξε και τη… βόμβα του: «Ευτυχώς η κοπέλα μου είναι ακόμα αρκετά μικρή. Αλλά είμαι ήδη 41 ετών. Νομίζω ότι δεν έχω πολύ χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω οικογένεια. Θα πρέπει σύντομα να ξεκινήσω. Θα ήθελα πολύ να κάνω παιδιά. Νομίζω πως είναι τόσο έντονο το συναίσθημα και θα πρέπει όλοι να προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά».

Ο Valentino εδώ και 3,5 χρόνια διατηρεί δεσμό με την Francesca Sofia Novello. Το μοντέλο από τη Γαλλία θα κλείσει τα 26 χρόνια της στις 13 Οκτωβρίου, όμως φαίνεται πως στην αγκαλιά του Rossi βρήκε τον… γιατρό της!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Hyundai το εργοστάσιο της GM στη Ρωσία

cars

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της Citroen GS

cars

H Nikola παρουσίασε τον ηλεκτρικό τράκτορα Tre 4×2 (video)

cars

Το Koenigsegg Jesko Absolut σπάει το φράγμα των 500 χλμ./ώρα!

cars

ADAC: Δεν παρέχουν όλα τα παιδικά καθίσματα την ίδια ασφάλεια! (video)

cars

To Ineos Grenadier είναι το alter ego του κλασικού Land Rover Defender

cars

H Maserati περνάει στον εξηλεκτρισμό με την Ghibli

cars

Πατέντα για αυτόνομο όχημα σήμανσης

cars

Επίσημο: Δείτε το νέο VW Golf GTI σε πρώτη προβολή!

cars