CARSNEWS
NEW MODELS

«Αισθάνομαι 20 ετών, θέλω να αποκτήσω παιδί»


Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ MOTOGP, Ο VALENTINO ROSSI, ΕΓΙΝΕ 41 ΕΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 10/5/2020

Προφανώς δεν ακούει ελληνική μουσική. Αλλά και να άκουγε, όταν η αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου είχε κάνει επιτυχία με το «Οι Σαραντάρες», δεν ήταν ούτε καν δέκα ετών για να το… θυμάται!

Ο… σαραντάρης (από πέρυσι) Valentino Rossi έρχεται σχεδόν 33 χρόνια έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του 1987 να επιβεβαιώσει ότι όταν ο Γιάννης Καραλής έγραφε τους στίχους αυτού του τραγουδιού, έβλεπε… πολύ μπροστά!

«Νοιώθω σαν να είμαι 20 κι όχι 40 ετών» δήλωσε ο «Vale», ο οποίος στις 16 Φεβρουαρίου «πάτησε» τα 41. Και έριξε και τη… βόμβα του: «Ευτυχώς η κοπέλα μου είναι ακόμα αρκετά μικρή. Αλλά είμαι ήδη 41 ετών. Νομίζω ότι δεν έχω πολύ χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω οικογένεια. Θα πρέπει σύντομα να ξεκινήσω. Θα ήθελα πολύ να κάνω παιδιά. Νομίζω πως είναι τόσο έντονο το συναίσθημα και θα πρέπει όλοι να προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά».

Ο Valentino εδώ και 3,5 χρόνια διατηρεί δεσμό με την Francesca Sofia Novello. Το μοντέλο από τη Γαλλία θα κλείσει τα 26 χρόνια της στις 13 Οκτωβρίου, όμως φαίνεται πως στην αγκαλιά του Rossi βρήκε τον… γιατρό της!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Απίθανο: Τρεις εκπληκτικές ιδέες για να «σκοτώσουν» την ώρα τους οι λάτρεις της Formula 1! (video)

cars

Η Ares Design παρουσίασε το εντυπωσιακό Panther ProgettoUno

cars

Πόσο καύσιμο μπορείς να κερδίσεις από τις ζάντες;

cars

Το Volvo XC40 μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό τετράθυρο coupe

cars

Το μέλλον του VW Scirocco είναι ηλεκτρικό!

cars

Η Subaru μάς δείχνει τη νέα γενιά του Impreza λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη

cars

Τα Audi SQ7 και SQ8 έχουν νέο κινητήρα με περισσότερα από 500 PS

cars

Παράταση εγγύησης από την Audi

cars

Αυτή η πανέμορφη BMW M3 E30 έσπασε κάθε ρεκόρ

cars