CARSNEWS
NEW MODELS

Η Subaru μάς δείχνει τη νέα γενιά του Impreza λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη

Σχεδόν 6 χρόνια μετά την παρουσίαση της 5ης γενιάς του Impreza, η Subaru είναι έτοιμη να προχωρήσει στην αποκάλυψη του “διαδόχου”. Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Auto Show στο Los Angeles και πριν λίγες ώρες η εταιρεία προσπάθησε να… παίξει με την αναμονή των fans παρουσιάζοντας ένα teaser.

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν αποκαλύπτει πολλά από τη νέα πρόταση αφού το μόνο εμφανές στοιχείο είναι η γραμμή της οροφής του hatchback αμαξώματος.

Introducing the all-new 2024 #SubaruImpreza. Coming soon to the @LAAutoShow with a special livestream hosted by @BuckyLasek and @ParisLasek. Get vehicle updates here: https://t.co/qw0ehu0DZd. pic.twitter.com/cH125SPaK2

— Subaru (@subaru_usa) November 3, 2022

Από εκεί και πέρα τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι από τη στιγμή που έχουμε δει τη νέα έκδοση του Crosstrek (XV για την Ευρώπη), μπορεί ο καθένας να μαντέψει πάνω-κάτω τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθηθεί στη νέα γενιά του Impreza.

Λίγο πριν το κλείσιμο του Σεπτεμβρίου το ιαπωνικό bestcarweb.jp αποκάλυψε μια σειρά από πληροφορίες αναφορικά με τη γκάμα των κινητήρων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο βασικός κινητήρας στην Ιαπωνία θα είναι mild-hybrid των 2,0 lt, ενώ ο 1.600άρης αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα turbo σύνολο του 1,5 lt.

Άπαντες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνάει και στους 4 τροχούς,  ενώ μετά και την teaser φωτογραφία είναι αρκετά πιθανό η sedan έκδοση να μπει στο… χρονοντούπαλο της ιστορίας αφού στην τρέχουσα γενιά το hatchback αντιπροσωπεύει σχεδόν το 84% των πωλήσεων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μια Lamborghini έτοιμη για χαμηλές… πτήσεις

cars

AYRTON SENNA: 60 χρόνια από τη γέννηση του «θρύλου»…

cars

VW Golf Cabrio 2020: Όνειρο θερινής νυκτός

cars

Τιμόνι με αισθητήρα αφής στη Mercedes-Benz E-Class

cars

Πρόωρο τέλος για τους κινητήρες βενζίνης και diesel στη M. Βρετανία

cars

Το υβριδικό Ford Focus στην ελληνική αγορά

cars

Η Red Bull «πρόδωσε» το μυστικό της για γρήγορα pit stop (video)

cars

Αυτό είναι το νέο Seat Leon, για πρώτη φορά με PHEV έκδοση!

cars

H Jaguar Land Rover εξέλιξε κάθισμα που προσομοιώνει το περπάτημα

cars