CARSNEWS
AUTONEWS

Ανησυχία στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – «Βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο»

Ένα Δελτίο Τύπου του ΣΕΑΑ (Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), δείχνει ότι στην αγορά αυτοκινήτων κάτι δεν πάει καλά.  Σύμφωνα λοιπόν με το ΔΤ του ΣΕΑΑ, συνέβη το εξής:  «Ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή ανεξάρτητο έμπορο εισαγομένων μεταχειρισμένων, συνέβη κατά τον έλεγχο οχήματος σε επίσημο συνεργείο για λογαριασμό υποψήφιου πελάτη.

Συγκεκριμένα, προχθές, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα «χιλιόμετρα», μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, πχ.  αυτά του τελωνισμού, προσήλθε στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος και αφού πρώτα δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Ακολούθησε σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου».

Το περιστατικό έρχεται σαν συνέχεια πολλών περιπτώσεων εξαπάτησης σε βάρος αγοραστών μεταχειρισμένων αυτ/των, που κυρίως έχουν να κάνουν με γυρισμένα (προς τα πίσω) κοντέρ, αλλά και σοβαρότερα θέματα.

Όσον αφορά το κράτος, όλο κάτι πάει να κάνει αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνει την προσπάθεια διαιωνίζοντας την «ομιχλώδη» κατάσταση στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου.

Related Articles

Η Ρωσία λέει πως κατέρριψε ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος και ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε 47 ουκρανικά drones

cars

Η Land Rover ήδη ετοιμάζει το Defender SVR των 500+ ίππων!

cars

Nissan e-4ORCE.  Aυξάνει την ενεργητική ασφάλεια

cars

Νέα Brixton Glanville 250 X: H εξέλιξη

cars

Μυτιλήνη: Θανατηφόρο τροχαίο μ’ έναν νεκρό

Bury

Διάσωση τουρίστριας ανήμερα του Πάσχα στα Χανιά

cars

Τι γυρεύει ένα… κυκλαδοχώρι στην Κέρκυρα;

cars

Η Honda φρεσκάρει το S660!

cars

Audi Skysphere Concept. Δίνει μορφή στο μέλλον.

cars