CARSNEWS
NEW MODELS

Επτάχρονος μοιράζει… κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα

Τον νόμο στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένας επτάχρονος Βρετανός μετά και την απώλεια της γάτας του από έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος κινείτο με υπερβολική ταχύτητα στον δρόμο που περνούσε έξω από το σπίτι του.

Ο Harry Cannell θέλησε να βάλει ένα τέλος στην παραβατικότητα των οδηγών, επιδοκιμάζοντας όσους σέβονται το όριο το όριο των 48 χλμ./ώρα και αποδοκιμάζοντας εκείνους που το παραβιάζουν

Η δραστηριότητα του επτάχρονου τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών αρχών της περιοχής, οι οποίες έστειλαν ένα περιπολικό δίνοντας την ευκαιρία στον ατρόμητο «μικρό» να δοκιμάσει ένα πραγματικό ραντάρ εντοπισμού ταχύτητας.

Μάλιστα σε όσους ελέγχους πραγματοποιήθηκαν εκείνη την ημέρα, δεν εντοπίστηκε κανένας παραβάτης γεγονός που αναδεικνύει ότι η μεθοδολογία του επτάχρονου Βρετανού είχε εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Ο Χάρι ενθαρρύνει την οδική ασφάλεια και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα όρια ταχύτητας στον δρόμο του. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αστυνομικός», σημείωσε με δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα οι αρχές του Norfolk Constabulary.

Ο επτάχρονος Harry Cannell δεν διατήρησε τον εξοπλισμό των αστυνομικών αρχών, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει το έργο του, αποτρέποντας τους οδηγούς που περνούν από τον δρόμο του σπιτιού του να παραβιάζουν το όριο ταχύτητας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γιατί δεν αξίζει να αναβάλλετε την αγορά ενός αυτοκινήτου, λόγω Κορωνοϊού

cars

Αυτό θα μπορούσε (και το θέλουμε) να είναι το νέο Dacia Sandero

cars

Diesel Gate: Αποζημιώσεις καλείται να καταβάλλει η VW

cars

Δείτε πως ένα VW Polo GTI φθάνει στα 324 άλογα (Video)

cars

Nyobolt concept: Η Elise που… ηλεκτρίζει

cars

Η VW ίσως βγάλει την φθηνή της μάρκα Jetta και εκτός Κίνας

cars

Το Αudi RS6 Avant ABT των 740 ίππων σε ένα αφοπλιστικό video

cars

H BMW X8 θα έχει και υβριδική έκδοση

cars

Ποιά fun-to-drive αυτοκίνητα αγοράζω έως 30.000 ευρώ

cars