CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai φέρνει το ανανεωμένο Kona.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι 3 χρόνια στην αγορά δεν είναι αρκετά πριν έρθει η ανανέωση αλλά η Hyundai διαφωνεί. Έτσι, έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για την επίσημη παρουσίαση του Kona facelift, που θα φέρει μαζί της και μία (τουλάχιστον) νέα έκδοση: το Kona N Line. Συνοδεύει μάλιστα την ανακοίνωση της με δύο ενδιαφέρουσες, teaser εικόνες που δείχνουν ότι όντως, το Kona επωφελείται από μερικές φρέσκιες ιδέες στον τομέα του design ενώ το ίδιο περιμένουμε να δούμε και στις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζεται.

Εστιάζοντας σε αυτά που έχουμε ήδη στα χέρια μας, φαίνεται πως το ανανεωμένο Hyundai Kona διατηρεί τον σχεδιασμό με τα διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός αλλά όλα τα στοιχεία της μάσκας είναι ελαφρώς διαφορετικά. Από τον προφυλακτήρα, μέχρι την ιδιαίτερη γρίλια και φυσικά, τα φανάρια που πάνω και κάτω υιοθετούν την LED τεχνολογία καθώς και μία πιο… σοφιστικέ εμφάνιση.

Όσον αφορά στο Kona N Line πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι προσπάθειες των σχεδιαστών να του προσδώσουν έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα είχαν αποτέλεσμα. Το μοτίβο της γρίλιας είναι διαφορετικό και εκεί φιλοξενείται και το σήμα της Hyundai, ο εμπρός προφυλακτήρας φαίνεται διαφορετικός ενώ υπάρχουν και 3 μικροί αεραγωγοί κάτω από το καπό που λειτουργούν ως μία επιπλέον σπορ πινελιά για το μάτι. Με το facelift του Kona, περιμένουμε και την προσθήκη του κορυφαίου Kona N στην γκάμα του SUV της Hyundai αλλά αυτό δεν πρόκειται να έρθει ταυτόχρονα με τις πιο… απλές εκδόσεις. Με λίγα λόγια, μην βιάζεσαι. Το καλό αργεί να γίνει!

The post Η Hyundai φέρνει το ανανεωμένο Kona. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Άναψαν τα αίματα» στο Survivor με μια ατάκα του Παπαχαραλάμπους – «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε;»

Bury

Πώς συγκρίνεται η θηριώδης G63 AMG με το Audi RS3 και ένα Leon Cupra R;

cars

Volkswagen T7 Multivan eHybrid. Με δυνατότητες…

cars

Η BMW φέρνει την Bundesliga στο αυτοκίνητο

cars

Σε αυτό το δασάκι στα Ιωάννινα βρέθηκε το πτώμα – Είχε σακούλα στο κεφάλι, σακούλα στα πόδια, πιστόλι και χειροπέδα στον καρπό

cars

Kimera EVO37. Η Lancia 037 του 2021.

cars

Νέο Lexus IS. Εκτενές facelift και άφθονη τεχνολογία!

cars

Το ανανεωμένο Jeep Compass παρουσιάστηκε στην Κίνα.

cars

Η Subaru «έκλεισε» τα 70: Η μάρκα ξεκίνησε το 1917 σαν εργαστήρι έρευνας αεροσκαφών

cars