CARSNEWS
NEW MODELS

Κλασικά Land Rover με μηδενική εκπομπή ρύπων!

Μια από τις πιο τελευταίες μόδες που θα δούμε να γίνονται ακόμη δημοφιλέστερες στα επόμενο χρόνια είναι τα ηλεκτρικά restomods, δηλαδή η μετατροπή κλασικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά. Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό είναι η Zero Lab, η οποία έχει παρουσιάσει ενδιαφέροντα πρότζεκτ, όπως του Ford Bronco.

Πρόσφατα η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την μετατροπή και παλιών Land Rover Series III. Η μετατροπή περιλαμβάνει την αντικατάσταση του κινητήρα καύσης και τα σχετικά μηχανικά μέρη με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες.

Υπάρχουν δύο επιλογές μπαταριών. Η βασική των 85 kWh ή η μεγαλύτερη των 100 kWh με την αυτονομία να φτάνει τα 376 km. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι ένας με ισχύ στα 600 PS, ενώ η ανάρτηση είναι νέα ανεξάρτητη και στους δύο άξονες (προφανώς η τετρακίνηση θα έχει καταργηθεί).

Τα νέα/ παλιά ηλεκτρικά Land Rover προσφέρονται σε διαφορετικά πακέτα, όπως το Beach ή το πιο παραδοσιακό Classic. Σε κάθε περίπτωση το κόστος είναι στις 185.000 δολάρια. Δεν τα λες και λίγα…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επιβεβαιώθηκε η δημιουργία νέου sedan από τη Citroen

cars

Στη μεγάλη οθόνη ο «Ιππότης της ασφάλτου» και ο «ΚΙΤΤ» (Video)

cars

Αυτό είναι το νέο Audi A3 Sportback (Video)

cars

Πόσο ασφαλές είναι ένα ηλεκτρικό Polestar 2 σε σύγκρουση;

cars

Μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να γίνει… Pagani

cars

Το πρώτο plug-in υβριδικό Audi παρουσιάστηκε πριν από 30 ολόκληρα χρόνια

cars

Το επερχόμενο Nissan X-Trail θα έχει τις σχεδιαστικές γραμμές του νέου Juke

cars

Δοκιμάζουμε το Nissan Qashqai 1.3 DCT των 160 ίππων

cars

Lucid Air: Το αυτοκίνητο που πλήγωσε την Tesla

cars