CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Seat Ateca. Ανανεώθηκε στα σημεία και όχι μόνο

Όπως ήταν αναμενόμενο παρουσιάστηκε η ανανεωμένη έκδοση του Seat Ateca, καθώς όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, η συμπλήρωση τεσσάρων ετών ζωής, αυτομάτως σημαίνει ώρα για μικροαλλαγές. Και οι πιο σημαντικές στη περίπτωση του Ισπανικού SUV εντοπίζονται στο εσωτερικό του, όπου οι άνθρωποι της Seat αποφάσισαν να αλλάξουν εντελώς το ταμπλό, προκειμένου να το εκσυγχρονίσουν πλήρως. Πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του νέου Ateca υπάρχει πλέον μία οθόνη από 8,25’’ έως 9,2’’ για την κεντρική κονσόλα και μια προαιρετική 10,25’’ για τον πίνακα οργάνων. Παράλληλα έχουν αυξηθεί σημαντικά οι δυνατότητες συνδεσιμότητας smartphone, ενώ ο εξοπλισμός έχει εμπλουτισθεί με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας.

Στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει μία νέα μάσκα εμπρός, ανασχεδιασμένα Led φώτα και επίσης νέοι προφυλακτήρες. Μπορεί οι αλλαγές να είναι μικρές και περιορισμένες, είναι σε θέση ωστόσο να δώσουν έναν πολύ έντονο αέρα φρεσκάδα στο Ισπανικό μοντέλο.

Τέλος σε ότι αφορά στα κινητήρια σύνολα του ανανεωμένου Ateca η γκάμα των κινητήρων βενζίνης ξεκινά από τον τρικύλινδρο 1.0 TSI με τους 110 ίππους και φτάνει στον τετρακύλινδρο 1.5 TSI με τους 150 ίππους. Επίσης υπάρχει και ο 2.0 TSI με τους 190 ίππους και με στάνταρ το κιβώτιο DSG και την τετρακίνηση 4Drive. Για τους λάτρεις του πετρελαίου οι διαθέσιμες εκδόσεις ξεκινούν πλέον από τον  2.0 TDI με 115 ίππους με μηχανικό κιβώτιο, ή με 150 ίππους (προαιρετικά με DSG και τετρακίνηση). Το νέο Seat Ateca θα είναι διαθέσιμο από το Φθινόπωρο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Daytona 155 U1. Eνδιαφέρουσα πρόταση από κάθε άποψη

cars

Χρονιά ρεκόρ για την Μοτοδυναμική

cars

Survivor – Μαριλίνα: Ο Τζέιμς Καφετζής το παίζει καλός για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει

cars

Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Δήμο Μούτση

cars

Slow Cooker Beef Stew Recipe

cars

Νέο Subaru Forester στην Ιαπωνία.

cars

Στην Ελλάδα το Renault Austral

cars

Βρες τις διαφορές με την Bentley Bentayga facelift…

cars

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ προς τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις την 1η Μαΐου

cars