CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Nico Rosberg θα αγοράσει ένα Rimac C_Two των 2 εκατ. ευρώ (Video)

Η ιστορία της Rimac Automobili από την Κροατία είναι λίγο πολύ γνωστή, έχοντας κερδίσει μέσα σε λιγότερο από μία δεκαετία μία περίοπτη θέση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτή τη φορά απασχολεί τα ΜΜΕ χάρη στον πρωταθλητή της F1 του 2016 ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το ηλεκτρικό hypercar C-Two και αποφάσισε -όμως μας δηλώνει στο video- να αγοράσει ένα από αυτά.

Μιλώντας στους 800.000 φίλους του στο Youtube (όπου είναι υπερδραστήριος τα τελευταία χρόνια), ο 35χρονος πρώην πρωταθλητής βρίσκεται στην πίστα του Paul Ricard όπου είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα από τα πρωτότυπα. Και εκεί αποφάσισε να είναι ένας από τους 150 τυχερούς που θα καταφέρουν να το αποκτήσουν, πιθανότατα μέσα στο 2021.

Το αφεντικό της εταιρίας Mate Rimac δήλωσε ότι είναι τιμή για την εταιρία του η απόφαση του Rosberg. Στο video βλέπουμε τον Rosberg να κάνει σαν μικρό παιδί, ιδίως με την επιτάχυνση των 1,85 δευτερολέπτων για το 0-100 Km/h, όταν όπως λέει το μονοθέσιό του χρειαζόταν 2,5 δευτερόλεπτα για την ίδια διαδικασία.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα έχει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε τροχό, με συνολική απόδοση στους 1.914 ίππους και ροπή στα 2.300 Nm, με τεική ταχύτητα στα 412 km/h. Η τιμή του θα ξεκινά από τα περίπου 2 εκατ. ευρώ. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Nikola παρουσίασε τον ηλεκτρικό τράκτορα Tre 4×2 (video)

cars

Το νέο VW Golf R αποκαλύπτεται!

cars

Nissan Qashqai: Όσα αξίζει να γνωρίζετε για την επόμενη γενιά του ιαπωνικού best seller

cars

Η Manhart μεταμόρφωσε το Audi RS Q8 σε έναν τετρακίνητο δαίμονα 900 ίππων!

cars

Ό,τι αξίζει να γνωρίζετε για το νέο Citroen C4 (Video)

cars

Με περισσότερους από 600 PS η νέα Chevrolet Corvette Z06

cars

Με πέντε άτομα στελεχώνεται το Αυτόνομο Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Ο όμιλος Volkswagen κατοχυρώνει την ονομασία «Peak Edition»

cars

Η σύγχρονη Lamborghini Miura καίει καρδιές

cars