CARSNEWS
F1 & RACES

Τα ξεχωριστά χρώματα της Haas για το γκραν πρι του Τέξας (vid)

H Haas θα αγωνιστεί με έναν ξεχωριστό χρωματισμό στο μονοθέσιό της, ενόψει του γκραν πρι της Αμερικής. Επιπλέον οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Κέβιν Μάγκνουσεν θα έχουν νέα χρώματα στις αγωνιστικές τους στολές.

Η Haas αποκάλυψε έναν ξεχωριστό χρωματισμό, ενόψει του 18ου αγωνιστικού τριημέρου της Formula 1 που διεξάγεται στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών (20-22/10). 

Η αμερικανική ομάδα πάει στο Τέξας με σημαντικές αναβαθμίσεις που θα βοηθήσουν στην εξασφάλιση βαθμών στον αγώνα, προκειμένου να τερματίσει στην 7η θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών, μετά από τα καλά αποτελέσματα των Williams και Alfa Romeo στα προηγούμενα γκραν πρι. 

©Haas

Η VF-23 που οδηγούν οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ θα διατηρήσει τον κλασικό χρωματισμό στο μεγαλύτερο μέρος του μονοθεσίου. Ωστόσο στο πλάι της Haas θα ξεχωρίζουν τα αμερικανικά χρώματα με τα λεγόμενα «Stars and Stripes». 

«Βόμβα» Φερστάπεν: «Περιμένω από τον πρόεδρο της Ferrari να με πάρει τηλέφωνο»

Η ομάδα με επικεφαλής τον Γκούντερ Στάινερ θα έχει δύο ευκαιρίες για να πάρει βαθμούς, καθώς η πίστα του Όστιν φιλοξενεί Αγώνα Σπριντ για πρώτη φορά στην ιστορία της στο άθλημα. Επίσης, οι δύο οδηγοί της Haas έχουν αγωνιστικές φόρμες με νέα χρώματα για το γκραν πρι της Αμερικής. 

Related Articles

F1 GP Στυρίας: Pole position στη βροχή για τον Hamilton (video)

cars

Αυτή είναι η νέα Ferrari SF21 (video)

cars

Η McLaren MCL35M πάτησε πίστα (vids)

cars

Πού θα γίνουν Αγώνες Σπριντ στην F1 το 2024

cars

Έρχεται η… βόμβα: Ο Χάμιλτον πάει στην Ferrari

cars

Σειρά της Racing Point να βγάλει προσωπικό σε υποχρεωτική άδεια

cars

Formula 1 Grand Prix Madrid από το 2026 ανακοινώθηκε και επίσημα

cars

Ferrari announces HP as new F1 team title sponsor

cars

What we want from Pirelli’s new F1 era

cars