CARSNEWS
NEW MODELS

Υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε αυτή την κλασική Porsche 911;

Κάθε πετυχημένη αναβάθμιση έχει το κάτι ξεχωριστό και ειδικά στην Porsche 911 με έτος κατασκευής το 1985 το αποτέλεσμα θα ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητο. Ειδικά όταν την επιμέλεια έχει αναλάβει η DP Motorsport η οποία εμπνεύστηκε από την 911 S/T, ένα μοντέλο που διάνοιξε την οδό για τις RS και RSR στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες υπάρχουν πολλές εξατομικευμένες βελτιώσεις με νέους προφυλακτήρες, άγκιστρα στο καπό, νέα φλας, χρώμιο στους εξωτερικούς καθρέπτες, πίσω μεγάλες απολήξεις με νέο καζανάκι κ.α.

Το γκρίζο-ασημί του αμαξώματος έρχεται σε όμορφη αντίθεση με τις μαύρες λωρίδες και τα πλαϊνά αυτοκόλλητα. Πολύ όμορφες είναι οι ζάντες 8×15 in μπροστά και 9×15 in πίσω με ελαστικά Michelin διάστασης 225/50 μπροστά και 270/45 πίσω.

Στο εσωτερικό επικρατεί το αυθεντικό στοιχείο με μια brutal αύρα και τα καθίσματα να είναι αγωνιστικά μπάκετ με ζώνες τεσσάρων σημείων. Στο ταμπλό υπάρχουν τα κλαστικά πέντε όργανα και από εκεί και πέρα μόνο τα απαραίτητα με νέα ελαφρύτερη «μοκέτα», επένδυση στις πόρτες, plexiglass στα πίσω παράθυρα και ότι άλλο για να πέσει το βάρος.

Με την υπογραφή της KW, η ανάρτηση έχει νέους συνδυασμούς ελατηρίων και αμορτισέρ, νέο είναι το σύστημα εξαγωγής. Κινητήρας είναι ένας εξακύλινδρος boxer των 3,6 lt από μία 964. Για την περίσταση η ισχύς του έχει ανέβει στα 290 PS και η ροπή στα 324 Nm.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Formula 1 2020: Το πρωτάθλημα ξεκινά, όλες οι λεπτομέρειες

cars

H επετειακή ενδυμασία για τη Ford Mustang Shelby

cars

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συγχώνευση ανάμεσα σε PSA και FCA

cars

Δοκιμάζουμε το εκθαμβωτικό Peugeot 2008 στην έκδοση των 1.199 κ.εκ.

cars

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford με 0% επιτόκιο

cars

Το 2024 έρχεται ο αντικαταστάτης της McLaren P1

cars

Πίσω στο χρόνο και στο πρωτότυπο VW ARVW

cars

Η Renault ετοιμάζει ένα μικρό φθηνό ηλεκτρικό SUV για το 2020

cars

Δοκιμάζουμε το υβριδικό Suzuki Swift 1.2 Dualjet Hybrid 90PS

cars