CARSNEWS
AUTONEWS

Η McLaren “ψάχνει” ένα πιο πρακτικό μοντέλο!

Είναι εύκολο να (κατα)κρίνεις εταιρίες όπως η Porsche, η Lamborghini, η Aston Martin ή ακόμα και η Ferrari για την απόφαση τους να εμπλουτίσουν την γκάμα τους με crossover ή SUV αλλά η… bottomline που λένε και στο χωριό μου, το ταμείο τους, επωφελείται δραστικά από τέτοιου είδους μοντέλα. Ο κόσμος τα λατρεύει, οι λογιστές πετάνε την σκούφια τους και μάρκες όπως η McLaren που μέχρι πριν από λίγο καιρό ορκιζόταν ότι δεν πρόκειται να λανσάρει ένα τέτοιου είδους μοντέλο αναγκάζονται να αναθεωρήσουν. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην αγγλική εταιρία. Τα οικονομικά ας πούμε ευγενικά πως θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα ενώ έχει επηρεαστεί και η ποιότητα των αυτοκινήτων της μάρκας από το Woking με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που η McLaren επιχειρεί να σπάσει εξετάζοντας ένα πιο πρακτικό μοντέλο.

Το πιο σημαντικό είναι να παρέχουμε ένα όχημα που έχει περισσότερους χώρους ή περισσότερες δυνατότητες για έναν πελάτη ο οποίος θα μοιραστεί την εμπειρία με περισσότερους ανθρώπους. Πόσο υπερυψωμένο είναι, αν είναι ένα crossover θα αποφασιστεί και η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Αν θα κάνουμε οτιδήποτε, είτε είναι αυτού του είδους το προϊόν ή οτιδήποτε άλλο, το τεστ για εμάς είναι αν θα μπορεί να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το DNA της McLaren.

Δήλωσε ο επικεφαλής προϊοντικής στρατηγικής της εταιρίας, Jamie Corstosphine. Επί της ουσίας, το υψηλόβαθμο στέλεχος της McLaren αποκαλύπτει εμμέσως ότι ακόμα και αν περάσουν χρόνια για να δούμε ένα τύπου-crossover να λανσάρεται στην αγορά με τα σήματα της μάρκας, αυτή τη στιγμή ή πιθανώς εδώ και αρκετούς μήνες εξετάζεται σοβαρά ως ενδεχόμενο. Και πώς θα μπορούσε να μην το εξετάζει όταν τα νούμερα (πωλήσεις, κέρδη, επίδραση στις πωλήσεις των άλλων μοντέλων) μιλάνε από μόνα τους…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

40 χρονια Quattro από την Audi. Ηταν η μεγάλη αλλαγή

cars

Peugeot Boxer 4×4 Concept. Για άνετη διαμονή… οπουδήποτε!

cars

Morgan Plus 8 GTR. Σαν αγωνιστικό παλαιάς κοπής.

cars

Η Λέστερ επιστρέφει και επίσημα στην Premier League – Οι παίκτες το γιόρτασαν στα αποδυτήρια

Bury

VW Taos. Καινούριο SUV από την Volkswagen

cars

Renault 5. Με «παιχνιδιάρικη διάθεση

cars

Suzuki: Φουλ ρετρο-μανία στο Τόκιο!

cars

Mazda – δοκιμάζει καύσιμο από παλιό μαγειρικό λάδι και λίπη μικροφυκών

cars

Ferrari: Αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μετά το 2025! Η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη ακόμα.

cars