CARSNEWS
AUTONEWS

Κλείνει ο κύκλος της Ferrari GTC4Lusso…

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, η GTC4Lusso ήταν η… πρακτική Ferrari. Χάρη στο σύστημα τετρακίνησης με το οποίο εξοπλιζόταν, τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και τον χρήσιμο και χρηστικό χώρο αποσκευών, η GTC4Lusso ήταν ένα μοντέλο παντός καιρού και πάσης χρήσεως αλλά έπειτα από 4 χρόνια υπηρεσίας, έφτασε η ώρα να αποστρατευτεί. Όπως ανακοίνωσε η ιταλική μάρκα:

Σύμφωνα με την 5-ετή στρατηγική που παρουσιάστηκε το 2017 και τον βασικό κύκλο ζωής των μοντέλων της εταιρίας, η Ferrari διακόπτει την παραγωγή της GTC4Lusso και GTC4Lusso T.

Όποιος θέλει μία πιο πρακτική Ferrari λοιπόν, θα έχει από εδώ και στο εξής δύο επιλογές: η μία είναι να αναζητήσει την τύχη του στην αγορά των μεταχειρισμένων. Η άλλη είναι να περιμένει το πρώτο crossover της ιταλικής μάρκας. Η Purosangue έρχεται προκαλώντας αναφυλαξία στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς που επιμένουν προσκολλημένοι σε έναν νοσταλγικό τρόπο σκέψεις αλλά και κύματα προσμονής σε αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να δοκιμάσουν τι μπορεί να κάνει ένα SUV με το cavallino rampante στο καπό. Αυτοί βέβαια, θα πρέπει να περιμένουν 1-2 χρόνια ακόμα καθώς η Purosangue ανακοινώθηκε για το 2022 με νέα πλατφόρμα και ποικιλία κινητήριων συνόλων ως ένα διαφορετικό πακέτο που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες.

The post Κλείνει ο κύκλος της Ferrari GTC4Lusso… first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στο καλεντάρι του Tour European Rally η Ελλάδα

cars

Σαρώνει στην Ευρώπη το e-Power της Nissan

cars

Σασμός: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική

Bury

Η Lamborghini γυρνά την πλάτη στις εκθέσεις!

cars

Audi. Πολύ δυνατή η πορεία της το 2019

cars

Volkswagen. Αποκάλυψε τα ID.4 και ID.3 παραγωγής

cars

Ο Gilles Vidal “μετακομίζει” από την Peugeot στην Renault.

cars

Ford. Υποστήριξη σε ενδιαφέρον και επίκαιρο συνέδριο

cars

Η Mercedes-Benz τερματίζει την παραγωγή της X-Class τον Μάιο!

cars