CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Gilles Vidal “μετακομίζει” από την Peugeot στην Renault.

H ξαφνική αποχώρηση του Gilles Vidal από την Peugeot, από την εταιρία που τον ανέθρεψε επαγγελματικά καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα εντασσόμενος στο δυναμικό της Citroen το 1996, αποτελούσε ένα ανεξήγητο μυστήριο… Κυριολεκτικά, καθώς ούτε ο Γάλλος ούτε η Peugeot έδωσαν κάποια εξήγηση σχετικά. Το μυστήριο όμως λύθηκε πάρα πολύ σύντομα με την Renault να ανακοινώνει ότι ο Vidal θα ενταχθεί στην ομάδα σχεδιασμού της ως η τελευταία και μία πάρα πολύ δυνατή προσθήκη σε ένα ούτως ή άλλως ενθουσιώδες και δημιουργικό group. Ο Vidal θα δίνει αναφορά απευθείας στον επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, Laurens van den Acker, ο οποίος είχε τα καλύτερα να πει για το νέο… απόκτημα της γαλλικής μάρκας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Gilles Vidal στην ομάδα. Ο Gilles έχει ενδελεχή γνώση στην δημιουργία ισχυρών και ελκυστικών μαρκών με αιχμή του δόρατος το design. Η ευρέως αναγνωρισμένη εμπειρία του, η αίσθηση καινοτομίας και το πάθος του για το design θα είναι σημαντικά προσόντα για το Groupe Renault.

Να θυμίσουμε ότι ο Gilles Vidal θεωρείται από πολλούς ο κύριος υπεύθυνος για την δραστική αλλαγή στον σχεδιασμό των μοντέλων της Peugeot και ένας από τους πρωτεργάτες της ανάκαμψης της. Η Peugeot δεν άργησε να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Vidal που δεν είναι άλλος από τον Matthias Hossann – ο άνθρωπος που ήταν μέχρι την… προαγωγή του, υπεύθυνος για τα concepts της γαλλικής μάρκας, μεταξύ των οποίων και το εντυπωσιακότατο e-Legend, ενώ βοήθησε τον Vidal στον σχεδιασμό τόσο του νέου 208 όσο και του 2008.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Toyota bZ Compact SUV Concept – Μία ματιά στο μέλλον

cars

«Those About To Die»: Kυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς

cars

Porsche 911 Carrera 4 & 911 Carrera 4 Cabriolet. Sports-car παντός καιρού!

cars

50 χρόνια Fiat 127. Αρχιτεκτονική και αίσθημα

cars

Νέο Skoda Kamiq. Έρχεται με πέντε αστέρια

cars

Audi SQ7 & SQ8: Διαθέσιμα και με V8 βενζινοκινητήρα 507 ίππων.

cars

Ford Mustang Mach-E. Σύγχρονη σε όλα της

cars

Η BMW “σκοτώνει” σιγά-σιγά το i3.

cars

Η Bentley γιορτάζει το ρεκόρ στο Pikes Peak με μία ειδική Continental GT!

cars