CARSNEWS
AUTONEWS

Άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 100.000 ευρώ προσποιούμενοι τους τεχνικούς

Προσποιούμενοι τους τεχνικούς δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας επιτήδειοι εισήλθαν σε διαμέρισμα 74χρονης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν μετρητά και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Η υπόθεση, που καταγγέλθηκε τον Ιανουάριο του 2022, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και – όπως ανακοινώθηκε – ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες (ημεδαποί), ηλικίας 58, 37 και 41 ετών, σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα.

Η λεία τους περιελάμβανε μετρητά ύψους 600 ευρώ, 66 χρυσές λίρες, δύο χρυσά ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Σε βάρος των τριών φερόμενων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπή η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Related Articles

Platform Beyond Vehicle: Η τεχνολογία για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος

cars

Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσουν οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα μας που έχουν έλθει με τον γερμανικό tour operator FTI

Bury

Rally Monte Carlo Historique: Les Grecs – Ελληνικά πληρώματα ετοιμάζονται να αναχωρήσουν

cars

Οι Κόκκινοι κέρδισαν την τέταρτη ασυλία στο Survivor – Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος ολοκληρώνει το παζλ των υποψηφίων για αποχώρηση

cars

Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης

Bury

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών

Bury

Το Renault 5 αναγεννιέται ως ηλεκτρικό!

cars

Στην άκρη της.. Χαλκιδικής με Skoda Kamiq. No mans land!

cars

Στην Κέρκυρα βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου και ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της