CARSNEWS
AUTONEWS

Ακυρώθηκε η έκθεση της Γενεύης και για το 2021!

Η αβεβαιότητα που επικρατεί και θα συνεχίσει να επικρατεί παγκοσμίως, για αρκετούς μήνες ακόμα σε συνδυασμό με την έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς εκθετών, οδήγησαν τους διοργανωτές της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης στην ακύρωση του event και για το 2021! Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναγνωρίζεται ότι οι κατασκευαστές χρειάζονται χρόνο για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους έπειτα από την πανδημία και η αθρόα προσέλευση του κοινού θα ήταν κάτι παραπάνω από αβέβαιη αν προχωρούσε η διοργάνωση το 2021.

Εκτός από αυτό, οι οργανωτές της διεθνούς έκθεσης ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να την πουλήσουν στην Palexpo SA που την φιλοξενεί, ώστε να εξασφαλίσουν την τακτική οργάνωση του Σαλονιού στην Γενεύη. Η φετινή ακύρωση έχει προκαλέσει ζημιές της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ και ενώ οι διοργανωτές προσέγγισαν το καντόνιο της Γενεύης και εξασφάλισαν ένα δάνειο ύψους 15,7 εκατομμυρίων, αναγκάστηκαν να το απορρίψουν λόγω των όρων που περιελάμβανε. Όλα αυτά, στην κατηγορία “η πανδημία του COVID-19 θα έχει μακροχρόνιες συνέπειες στον κόσμο και την βιομηχανία αυτοκινήτου ειδικότερα”.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Hyundai Sante Fe. Εντελώς διαφορετικό

cars

Στο σφυρί μυστική συλλογή κλασικών αυτοκινήτων – Το ακριβότερο θα πουληθεί για 770.000 δολάρια

cars

Kymco Noodoe. Mε σημαντικό όφελος

cars

Νέο Hyundai Kona. Και με έκδοση N Line

cars

Hyundai – Eξαιρετική η πορεία της στην Ευρώπη το 2022

cars

Survivor – Φάνης Μπολέτσης: Λαβώθηκε στο στίβο μάχης και κατέρρευσε στην άμμο

cars

Ειδική επιχειρησιακή δράση της αστυνομίας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων

Bury

Bridgestone. Νέες προτάσεις για ελαστικά μοτοσικλετών

cars

Προχωρεί το «πράσινο» υδρογόνο – Συστήματα ηλεκτρόλυσης 300 MW στην Ελλάδα

cars