CARSNEWS
AUTONEWS

Ανάκληση Hyundai i30 PDE Diesel & Tucson ix35 TLE Diesel

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοίνωσε ότι, η Hyundai Motor  σε συνεργασία με την Hyundai ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Γενικό Αντιπρόσωπο και Εισαγωγέα των Hyundai στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης των μοντέλων  i30 PDE Diesel και Tucson ix35 TLE Diesel.

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε 291 επηρεαζόμενα i30 PDE Diesel

παραγωγής από Νοέμβριο 2018 ως και Μάιο 2020 και σε 531 επηρεαζόμενα Tucson ix35 TLE Diesel παραγωγής από Νοέμβριο 2018 ως και Αύγουστο

2020 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να εμφανιστεί μείωση της απόδοσης στο σύστημα υποβοήθησης πέδησης λόγω δυσλειτουργίας στην αντλία κενού δημιουργώντας μια αίσθηση «βαρύ» πεντάλ φρένου στον οδηγό πριν ενεργοποιηθεί η προειδοποιητική λυχνία αντλίας κενού. Ως εκ τούτου κρίνεται

σκόπιμος κι απαραίτητος ο έλεγχος και αν χρειαστεί η αντικατάσταση της αντλίας κενού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, στον πλησιέστερο Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai ανά την Ελλάδα, προκειμένου, και χωρίς καμίας οικονομική επιβάρυνση, να πραγματοποιηθεί έλεγχος στο φίλτρο αντλίας κενού ή/και αντικατάσταση εφόσον απαιτείται της αντλίας κενού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Hyundai ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215 (αρμόδια κ. Μαρία Κατερτζιάδου).

Related Articles

Honda X-ADV. Πλήρως ανανεωμένο

cars

Mini Vision Urbanaut Concept. Οδηγός για το μέλλον της εταιρίας.

cars

Ο καιρός σήμερα 18/4/2024

cars

Ματαιώνεται το 4ο Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας, οκτώ μέρες πριν την εκκίνησή του

cars

Πισωκίνητο το νέο Ford Explorer

cars

Επιβεβαιώθηκαν η Mercedes-Maybach EQS και η ηλεκτρική G-Class.

cars

Η GR Corolla “παίζει” ακόμα και γλυτώνει τον εξηλεκτρισμό!

cars

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα της νέας, ηλεκτρικής Jaguar XJ.

cars

Nissan e-NV200. Εξηλεκτρισμός και για τους επιχειρηματίες

cars