CARSNEWS
NEW MODELS

Απίθανο, ένα hypertruck από την Bugatti!

Πώς θα σας φαινόταν ένα φορτηγό υπερυψηλών επιδόσεων με «εκπληκτική οδική συμπεριφορά» (sic); Πόσο μάλλον εάν αυτό έφερε το σήμα της Bugatti, άρα θα είχε το μοναδικό συνδυασμό μεγάλης ισχύος και απαράμιλλης πολυτέλειας. Αυτό σκέφτηκε ο κ. Prathyush Devadas, ένας σχεδιαστής στον κινεζικό Όμιλο Dongfeng Motor Corporation, ο οποίος δημιούργησε τα σκίτσα ενός φορτηγού υπερυψηλών επιδόσεων.

Η σχεδιαστική αντίληψη του κ. Devadas για το Bugatti Hyper Truck έχει να κάνει με ένα όχημα το οποίο έχει αεροδυναμικό σχήμα, τέσσερις άξονες και η καμπίνα οδηγού και συνοδηγού να ενσωματώνεται στο εμπρός μέρος, το οποίο έχει το σχήμα του λατινικού γράμματος «C». Αυτό δίνει τη δυνατότητα να αλλάζει και να προσαρμόζεται κάποιος… τράκτορας. 

Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν αποκύημα φαντασίας, έναν ευσεβή πόθο εάν θέλετε. Πάντως, για καλό και για κακό, εάν κάποια μέρα οδηγείτε με αυξημένη ταχύτητα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και καταλάβετε ότι σας προσπέρασε ένας απροσδιόριστος όγκος που παρέπεμπε σε φορτηγό, κινούμενος με επίσης απροσδιόριστη ταχύτητα, μην βιαστείτε να ορκιστείτε ότι δεν θα ξαναγευτείτε αυτό που φάγατε ή να πετάξετε τα χάπια που σας έδωσε ο γιατρός σας…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Drift show με… Reliant Robin (Video)

cars

Το VW Amarok επιστρέφει δριμύτερο

cars

H Alfa Romeo Giulietta επιστρέφει και γοητεύει

cars

H DS Automobiles είναι η premium εταιρία με το χαμηλότερο CO2

cars

Η Mercedes-AMG ασπάζεται το ηλεκτρικό turbo

cars

Δεν υπάρχει! Δέθηκε με ταινία σε Mustang και πήγε με 150 km/h (Video)

cars

Δοκιμές για τη δεξιοτίμονη νέα Chervolet Corvette

cars

Απίστευτο: Βρέθηκε σε αποθήκη συλλογή 300 σπάνιων αυτοκινήτων! (Video)

cars

H Bollinger παρουσιάζει το πατενταρισμένο E-Chassis

cars