CARSNEWS
F1 & RACES

Αρωμα Formula 1 στην Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ drone & ΦΩΤΟ)

Skip to content

Θεσσαλονίκη Formula 1

Σε… πίστα Formula 1 πρόκειται να μετατραπεί σήμερα, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, καθώς ένας μονοθέσιο της Red Bull θα τρέξει στην παραλιακή.

Στην εκδήλωση για το ιστορικό μονοθέσιο της Oracle Red Bull της Formula 1 που θα τρέξει, μπορούν να παραστούν όσοι το επιθυμούν καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αυτή την ώρα, θαυμαστές της Formula 1 έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing και να δουν τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο.

Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται πλήθος κόσμου, κυρίως οικογένειες με παιδιά, οι οποίες έσπευσαν για να απολαύσουν αυτή την μοναδική εμπειρία που προσφέρεται στο σημείο.

Τα Red Bull Racing Simulators βγάζουν από μέσα σου, τον πιλότο που έκρυβες! Στο Red Bull Pit Stop Challenge έχετε την ευκαιρία να τεστάρετε τις ικανότητές σας, να αλλάξετε τα ελαστικά ενός μονοθεσίου, ενώ στο Red Bull Trivia Booth, θα ανακαλύψετε μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σας για τον κόσμο της Formula 1. Στο χώρο που στήθηκε ειδικά για εσάς, υπάρχουν πληθώρα δραστηριοτήτων που μπορείτε να λάβετε μέρος.

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε “refuel” με φαγητό και άφθονο παγωμένο Red Bull, ακούγοντας στα decks τους Street Outdoors.

Ο αυστριακός Patrick Friesacher είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να οδηγήσει το ταχύτατο μονοθέσιο πλάι στη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Η RB8 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τέρμα το Macedonia Palace, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8.

Με την υποστήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης ως συνδιοργανωτή της εκδήλωσης, η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης έχει ήδη μεταμορφωθεί σε πίστα πλάτους περίπου δέκα μέτρων για το θρυλικό μονοθέσιο.

Θεσσαλονίκη Formula 1

Γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts θα μεταμορφώσουν την παραλιακή στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Θεσσαλονίκη Formula 1

Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν από τις 15:00 για τις παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ στις 17:00 θα ξεκινήσει η διαδρομή του μονοθέσιου της Oracle Red Bull.

Νέα Παραλία Θεσσαλονίκη formula 1 εικόνα από drone

Θεσσαλονίκη Formula 1

Related Articles

Επίσημο: Albon αντί Gasly στη Red Bull Racing

cars

Θεσσαλονίκη: Η Formula 1 δονεί την πόλη – Πίστα σε 2 μέρες η Νέα Παραλία

cars

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΑΥΣΤΡΙΑ (09/07/2023)

cars

O Tom Cruise κοντράρει τους Mark Webber και David Coulthard (+video)

cars

Νέο ντοκιμαντέρ «ρίχνει» φως στην κατάσταση του Σουμάχερ

cars

Απαράδεκτο χιούμορ για Σουμάχερ από Ισπανό σχολιαστή-Ζήτησε δημόσια συγνώμη

cars

F1: Επική pole για Leclerc και Ferrari!

cars

H McLaren προειδοποιεί: «Έρχονται κι άλλες αναβαθμίσεις»

cars

F1: O Elon Musk πήγε στην πίστα με το Tesla Cybertruck

cars