CARSNEWS
AUTONEWS

Αύριο το ντεμπούτο της υπερπολυτελούς, νέας Maybach.

Η Mercedes-Benz S-Class είναι χωρίς αμφιβολία η ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας στην ευρύτερη κατηγορία των αυτοκινήτων πολυτελείας αλλά υπάρχει μία μικρή μερίδα ανθρώπων για τους οποίους μία… ταπεινή S-Class δεν είναι αρκετή. Γι’ αυτούς υπάρχει η Mercedes-Maybach που από τα τέλη του 2014 έχει αναγεννηθεί από την Daimler ως αυτόνομη υπο-μάρκα με μοναδικό σκοπό να δημιουργεί οχήματα που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των πλέον απαιτητικών πελατών. Να ικανοποιεί πιο… εκλεπτυσμένα γούστα.

Γι’ αυτούς λοιπόν, στις 19 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα η τελευταία εκδοχή της Mercedes-Maybach S-Class που υπόσχεται να προσφέρει ότι το μοντέλο στο οποίο βασίζεται, η ολοκαίνουρια S-Class, και ακόμα παραπάνω. Αυτό ξεκινά με την αύξηση του μεταξονίου κατά 18 εκατοστά ώστε να αυξηθεί ο διαθέσιμος χώρος για τους πίσω επιβάτες αλλά και από την παροχή… ιδιαίτερων λειτουργιών όπως αυτή του μασάζ στις γάμπες των πίσω επιβατών αλλά και η επιλογή διαφορετικών θερμοκρασιών για τον λαιμό και τους ώμους των διακεκριμένων… καλεσμένων. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κορυφαία και ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, ασυνήθιστα υλικά καθώς και οι διάφορες τεχνολογίες αιχμής, είτε μιλάμε για άνεση, είτε για ψυχαγωγία, είτε για ασφάλεια και υποβοήθηση οδήγησης.

Προς το παρόν, το μοναδικό που βλέπουμε από τη νέα Maybach είναι το μικρό κομμάτι στην πίσω πόρτα και το φτερό του μοντέλου που ομολογουμένως δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι θα είναι το μοναδικό μοντέλο στην ευρύτερη γκάμα της S-Class που θα προσφέρεται με V12 κινητήρα (όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο όχημα). Περισσότερα, αύριο, οπότε και θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση από την γερμανική μάρκα.

The post Αύριο το ντεμπούτο της υπερπολυτελούς, νέας Maybach. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Taraschi Berardo. Μία BMW i8… λίγο διαφορετική!

cars

Η BMW στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

cars

Στις Πρέσπες.. με Mitsubishi ASX 1.6 2WD. Τοπίο που δεν βλέπουμε συχνά…

cars

Νέες Alfa Romeo Giulia & Stelvio Quadrifoglio. Ακόμη πιο σαγηνευτικές

cars

Φρίκη στην Οκλαχόμα: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους – Πώς επιβίωσε το 4ο παιδί

Bury

Για να μην πάει τίποτα στραβά: 5 συμβουλές για ασφαλή ταξίδια

cars

Πώς αντιδρά μία Citroen Xantia 20-ετίας στο τεστ αποφυγής ταράνδου;

cars

Νικολαΐδης για Κασσελάκη: Ήθελαν να βρούνε ένα ομοίωμα του Τσίπρα, αλλά να πιάνει και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

cars

Αυτοκίνητο του 2021 για την Ελλάδα. Αυτή είναι η τελική δεκάδα

cars