CARSNEWS
AUTONEWS

Διέρρευσε η BMW 5 Series facelift!

Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από 3 χρόνια από το λανσάρισμα της BMW 5 Series στην αγορά και δεν είναι ότι έχει γεράσει, αλλά έχει μείνει λίγο πίσω στην αλυσίδα της σχεδιαστικής εξέλιξης της γερμανικής εταιρίας καθώς η 3 Series που παρουσιάστηκε 1 χρόνο μετά, έδωσε τον δικό της ορισμό στην ταυτότητα της γερμανικής εταιρίας. Είναι λογικό λοιπόν να πλησιάζουμε στο καθιερωμένο facelift της 5άρας και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αυτή είναι η επίσης καθιερωμένη διαρροή.

Δεδομένου ότι η πηγή μας δεν είναι η BMW αλλά οι φωτογραφίες απλά έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για την αυθεντικότητα τους. Δείχνουν αληθοφανείς και δεν απέχουν ιδιαίτερα απ’ ότι περιμέναμε για το μεγάλο sedan της γερμανικής φίρμας. Η ανανεωμένη 5 Series λοιπόν, θα αποκτήσει νέα φωτιστικά σώματα που “αντιγράφουν” την LED υπογραφή της 3άρας καθώς και ανάλογα ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα. Το πιο σημαντικό νέο όμως, είναι ότι εδώ η BMW δεν επέλεξε να μεγενθύνει υπέρμετρα την χαρακτηριστική γρίλια (όπως έκανε στην 7 Series facelift για παράδειγμα) αλλά προχώρησε σε μία πιο… μετριοπαθή ανανέωση. Παρεμφερείς αν και πιο δυσδιάκριτες είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος, όπου τα φωτιστικά σώματα έχουν αποκτήσει νέα γραφικά ενώ και ο προφυλακτήρας, κυρίως στις άκρες και το κάτω μέρος του, μοιάζει κάπως διαφορετικός.

Με πιο απλά λόγια, αν είσαι οπαδός του design της 3 Series, τότε θα σου αρέσει και η 5 Series facelift. Αν αυτή η ανανέωση είναι αρκετή για να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στην επίσης ανανεωμένη Mercedes E-Class και το ολοκαίνουριο Audi A6, θα φανεί στην πορεία. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όταν η BMW αποφασίσει να παρουσιάσει το μοντέλο επίσημα, κάτι που δεν περιμένουμε να αργήσει πολύ!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes-Benz EQB. Το νέο μέλος ήρθε πολύ γρήγορα!

cars

Πύραυλο των Χούθι κατέρριψαν οι αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις – Αναφέρουν πως είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

Bury

Ford Motor Eλλάς – Με στόχο την ηλεκτροκίνηση

cars

Η Kia Europe προστατεύει τους ωκεανούς

cars

Morphoz Concept. Θα μεταμορφωθεί στο πρώτο ηλεκτρικό crossover της Renault!

cars

Peugeot 208 Rally: Το αγωνιστικό όχημα του ιδιώτη

cars

Έρχονται το ’23 τα νέα Skoda Superb και Kodiaq.

cars

Νέο Cupra Formentor . Λίγο πρίν τη παρουσίασή του

cars

Alfa Romeo Stelvio. Η επιλογή του Kimi Räikkönen

cars